Нещодавний вміст від Михаил Hunter

  1. Михаил Hunter

    Ata Arms SP Black Light

    Придбав собі SP Light з 71см стволами, чекав з 66см але так і не дочекався, не завезли. Брав заради змінних дульних звужень, так як почав частіше стріляти на стенді, а з ІЖ-27Е з чок п/чок дуже не постріляєш, була обрана SP. Перед покупкою відстріляв кулею Zala Arms - Target 28г з 4 пострілів, 3...
  2. Михаил Hunter

    Ata Arms SP Black Light

    Патронник 76мм був створений не для збільшення навіски свинцевого дробу, а для можливості використання стального дробу, який має більший об‘єм ніж свинцевий. Для SP Light ідеальною навіскою буде 28гр, але і 30-32 досить комфортні при пострілі.
  3. Михаил Hunter

    Как Вы оцениваете роботу УООР

    Та если бы хоть так... А выкручиваются опять же за счёт денег. И бабосики идут в карман, но никак не на угодья.
  4. Михаил Hunter

    Как Вы оцениваете роботу УООР

    Для уточнення... Знаю процеси зсередини, факти можна отримати лиш за рахунок незалежного аудиту організації.
  5. Михаил Hunter

    Как Вы оцениваете роботу УООР

    Шановний, якщо ви читали попередні повідомлення, то мали б бачити, що власне я плідно працюю в угіддях вже на протязі 12 років. В рядах утмр знаходжуся 7 років і знаю цю всю структуру зсередини. На рахунок тих угідь де я полюю, я не переймаюся, бо знаю що там є, бо ми самі то "виростили"... Але...
  6. Михаил Hunter

    Как Вы оцениваете роботу УООР

    За моє виховання не переймайтеся, я ним цілком задоволений. А на рахунок іншого, то напевно тим хто більше бачив "щось" очі закрило, бо не бачать елементарного.
  7. Михаил Hunter

    Как Вы оцениваете роботу УООР

    Дуже багато інфи є в інтернеті... Так що комусь іншому розповідайте казки про "мисливські стежки" Вищі керівники утмр відтяпали собі найкращі угіддя 49тис.га Вишгородського р-ну і дуже вдало там господарюють. При цьому, при їхньому ж керівництві УТМР занепадає, чому так?
  8. Михаил Hunter

    Как Вы оцениваете роботу УООР

    Яка це може бути реклама? Не проповідник, але намагаюся деяким людям відкрити очі на те, що відбувається.
  9. Михаил Hunter

    Как Вы оцениваете роботу УООР

    Зборів нема. Більшості просто по барабану що відбувається, ніхто не хоче витрачати всій час і нерви на суспільнокорисні теми.
  10. Михаил Hunter

    Как Вы оцениваете роботу УООР

    З пустого місця я б це не писав. Є багато фактів які вказують на неефективне господарювання, а якщо господар не ефективний то потрібно його міняти на ефективного.
  11. Михаил Hunter

    Как Вы оцениваете роботу УООР

    Пропозиції до покращення? Не питання, ось сама перша - НЕ КРАСТИ гроші звичайних мисливців, а вкладувати їх в угіддя.
  12. Михаил Hunter

    Как Вы оцениваете роботу УООР

    Всі прекрасно знають хто є засновником МГ "мисливські стежки"... Ну то скажіть, чому там нормально ведеться господарство, а утмр занепадає? А тепер я ще трохи відкрию вам очі... Той самий засновник що і в "мисливські стежки", створив нову тему і зветься вона "київське обласне...
  13. Михаил Hunter

    Как Вы оцениваете роботу УООР

    Так то може вам треба щось повчити? Бо під вашим "керівництвом" угіддя тільки занепадають! Вам мало того що лосі з угідь пропали, кабани пропали... Ну доведіть угіддя ще в більшу ""аку. Вам, шановний, в першу чергу треба навчитися працювати на господарство, а не для власного збагачення!
  14. Михаил Hunter

    Как Вы оцениваете роботу УООР

    А с какого это перепугу я должен выходить? Я не против УТМР, я против "руководителей" и тех делов которые они творят! Не, я выходить не буду, но при каждой возможности буду напоминать что в угодьях надо работать, в угодья надо вкладывать деньги, а не разгребать их по карманах.
  15. Михаил Hunter

    Как Вы оцениваете роботу УООР

    Я вам пишу те, що сам думаю і сам знаю! Утмр таким став ще з 2000 років... З 2005 по 2010 в угіддях робилося все за власний рахунок і за рахунок спонсорів. Гроші які йдуть "в Київ" назад в угіддя не повертаються. Тому єдиний вихід із цієї ситуації це створення окремих господарств на базі...
Зверху