Нещодавний вміст від Andrey791

  1. A

    Відгук про Armsan Phenoma

    Маю даний девайс в камуфляжі,полюю два сезони,задоволений на 200 відсотків.Після тоз-34,кулемет.З того часу як придбав з тозом більше не полюю.Зовсім інший рівень.
  2. A

    Есть новости по Чернигову и области?

    Раніше ліцензійне відкривалось за тиждень до хутрових,зараз за три,щоб встигнути як слід пополювати.Новини тільки за одні вихідні:підстрелений лось,підстрелений сторож,мертвий єгерь.
  3. A

    Порадьте Altay vs Hatsan escort

    Користуюсь Феномою з 71 стволом,гарна рушниця 5+1,єдиним недоліком вважаю чистку газовідводу.Довжина ствола,не настільки принципова річ,головне тренування в стрільбі
  4. A

    СЕЗОН ОХОТЫ ПО ПЕРУ 2020!!! ( +конкурс )

    Ходив на днях з дратом в угіддя,відпрацював по двох виводках куріпок.У виводку що живе на городах майже два десятки пташенят,в тому що поруч на болоті тільки троє,мабуть лисиці вибили.Малюки вже на крилі.Качки трохи є,не стільки як раніше,та все ж є ,виводки чималі,більше десятка.Лисухи...
  5. A

    Выбор нарезного карабина

    Маузер м18,тикка т3 лайт
  6. A

    Японский Карабин Howa 1500

    Шість років тому вона приблизно стільки коштувала нова в магазині.,якщо з оптикою, варіант.
  7. A

    Выбор нарезного карабина

    Тактікал це товстий контур ствола,відповідно і маса,це трошки інше призначення ствола,більше для пострілух.Оптика суперова.Я б шукав би щось більш мисливське.Але це моя субьєктивна думка.Якби собі міняв,шукав би щось типу хенеля,маузера,тіки,сако,чз.
  8. A

    Выбор нарезного карабина

    Моя суб'єктивна думка,чим менший настріл ,тим краще.Метал в них не хромований.А півтори тисячі це не мало,тиск нікуди не дінеш,хоч і не магнум.Для полювання кучності вистачить,але й ціна повинна бути відповідна настрілу.
  9. A

    Выбор нарезного карабина

    Чехом полуоболочкой,летит не плохо на малых дистанциях,да и цена радует,минус -сильно разбивает, плюс дичь остаётся на месте.Для дальних Нослер BST самокрут..Очень хорошая пулька.
  10. A

    Выбор нарезного карабина

    Пользую Севедж 30-06 уже седьмой год,комплектовал сразу люпольдом самым дешёвым vx 1,3-9×40,кольца стальные varne.Для охоты хватает за глаза. Неплохой карабин за свои деньги.Кучи для охоты хватает.На бумаге первый выстрел отрываеться практически всегда.Стреляю с подхода исключительно с...
Зверху