Нещодавний вміст від AndreyDruz

  1. A

    Чучела Ракушки Вяхиря Припутня, Махокрили Вяхиря та Крижня, голуб "Парящий", Кікімори.

    Доброго здоров'я! Буду дуже вдячний за прайс на andrey_-81@ukr.net Дякую.
  2. A

    Реалізація.

    Мені колись доводилося реалізовувати через магазин зброю. В дозвільній видали на руки довідку, що зброя направлена на реалізацію, поставили відмітку про зняття в дозволі, а коли вона продалася, то зателефонували з дозвільної і додатково дали довідку, що зброя реалізована через магазин.
  3. A

    Реалізація.

    Якщо рушниця вписана в дозвіл і він продовжений - Ваш знайомий повний і законний власник зброї, яка тут може бути "зеленка". Якби вона була списана з нього в дозвільній - про це має були відмітка у дозволі з печаткою дозвільної системи МВС. Хай уважно прочитає договір з магазином, що там...
  4. A

    Следы волка на снегу

    Всім доброго здоров'я! Також вважаю, що сліди вовчі. У собаки слід більше в "кулачок" збитий, у вовка витягнутий. І якщо положити бадилинку чи щось інше між верхніми пучками і нижніми, то у вовка вона буде між ними, а у собаки перетне їх. Десь так.
  5. A

    Тихе полювання

    Минулих вихідних також мав нагоду погуляти лісом.
  6. A

    Подарую

    Дарунок забрав, велике спасибі!
  7. A

    Подарую

    Доброго здоров'я! Якщо не заперечуєте то прийняв би з радістю. Також можу щось запропонввати Вам наазаєм. Наперед дякую.
  8. A

    Тихе полювання

    Хоча на другому фото не дуже видно, чи підняв лапку але думаю "Д-З" по маслюкам заробив справедливо. Та й човником у пошук йде добре;)
  9. A

    Велика Мисливська - ФОТОГАЛЕРЕЯ

    Підтримаю пана Метью він лише процитував слова пана Stanislav Fursa який є топікстартером даної теми, тож свого не добавив нічого. А що до фото для підтримки теми то перегляньте попередні одну чи дві сторінки, то ж запитаня відпадуть. Давайте не мусорити хоча б у цій темі.
  10. A

    Підкажіть по ІЖ 43

    Дякую ще раз усім! Я це і сам розумію та всеж вирішив пересвідчитися, може щось недорозумію. Дякую!
  11. A

    Підкажіть по ІЖ 43

    Дякую. Напевно так і зроблю.
  12. A

    Підкажіть по ІЖ 43

    Рушниця дісталася від дідуся, при переоформленні один дозвільник загорівся і пропонує 20 тис. Так от і думаю щож тут такого особливого в ній? Так як я маю напівавтомат в користуванні і не бачу сенсу її тримати, то й в роздумах.
  13. A

    Підкажіть по ІЖ 43

    Вітаю, шановне панство. Підкажіть, будьте так ласкаві, ціну по ІЖ 43. Має три пари стволів все на одному номері. Всередині чисті сипу немає. Зверху місцями потерте вороніння. Приклад має тріщину та зтягнутий болтом. Стволи одна пара 16 к, а дві пари 12 к. Наперед дякую.
  14. A

    Матроска

    Доброго дня. Не знаю, як на Чернігівщині, а в Києві міняють не за місцем реєстрації. В прошлому році навіть офіційно написав заяву, щоб отримувати не по місцю реєстрації, отримав матроску вже із серією КИ. Якось так.
Зверху