Нещодавний вміст від Chupakabra

  1. C

    Нашел в чера очень интересное видео,кто что думает по этому поводу?

    Так це ж добре!!! Хай мочуть друг друга!!!
  2. C

    Охотничьи предрассудки, приметы и др.

    Теж саме... також не брати на перо з собою птицю,(можна взяти кроля) на пух навпаки можна взяти курицю на закусь.
  3. C

    Разрешение на приобретение

    Ось вам причини для відмови: наказ 622 п5.1 ....... Органи внутрішніх справ не мають права давати згоду керівникам підприємств, установ, організацій на укладення трудових договорів на виконання таких робіт, а також видавати дозволи на придбання, зберігання та носіння вогнепальної...
  4. C

    Разрешение на приобретение

    Причина повинна відповідати наказу 622! Якщо причина "непрінес бабусині аналізи" то в прокуротуру з цією відмовою, врядли вони захочуть відмовляти письмово без причини. Кожен повинен обирати свій шлях у цій справі, ждіть тоді дозвол по півроку, або несіть гроші,це теж варіант.
  5. C

    Порох NobelSPORT

    Ще у нас не зустричав, але ціна гуманна! У нас сокіл по 105, якщо побачу то прикуплю на пробу. Прада назва "NobelSport", це часом не для спортивних набоїв? По фото інструкції на банці він швидкуват трохи. С пов.
  6. C

    Разрешение на приобретение

    Ось тут дивится, свої данні ввідіть, отримаєте дозвіл через добу! з вибаченнями, писати треба в обл. та районну прокуратуру, але краще написати скаргу та показати її дозволителю кажуть допомогає! http://forum.guns.ru/forummessage/146/702388-28.html
  7. C

    Разрешение на приобретение

    Повірте, якщо косяк був би з вашої сторони то мент Вас здав би не замислюючись,цеж мент! чому би його не здать? хай вчится жити по закону! Аби всі їх здавали проблем би з дозволами небуло!
  8. C

    Разрешение на приобретение

    Оооо! У Вас як при соціолізмі! У нас на нарізне 400баксів прийдеться віднести щоб було "звонку", за 100грн, "дозволитель" в очі не плюне, на гладкоствол видадуть за пару тижднів без 100грн. Вмене по гладкому проблем не було ніколи, по нарізному трохи дінамили но обішлось без скарг, будуть...
  9. C

    Разрешение на приобретение

    Гірше для кого? Для мента да гірше, вмене знайомий писав скаргу до областної прокуратури, дозвіл отримав через добу та могарич від мента щоб скаргу забрав та написав що претензій нема, інші дозволи отримував за тиждень небільше! Якщо Вас влаштовує чекати дозвіл по року, чекайте, або тягайте...
  10. C

    Вставки в патронник

    Для чого вкладки? Я брав гільзу 12к пластик, зрізав їй металеву шляпу,пластик від неї натягував на патрон 16к, та стреляв з рушниці 12к,так для проби, добре виходить!
  11. C

    с какого ствола лучше стрелять?

    Дивно... звичайно йде 0.0; 0.25; 0.5; 0.75; 1.0; 1.25, про 0.6 не чув, стреляйте з нижньго ствола, піде практично всяка свинцєва куля.
  12. C

    Полювання на лисицю

    Про лисицю.... http://fototelegraf.ru/?p=160515
  13. C

    Продам ТОЗ-БМ

    ТОЗ-БМ немає хромірованих стволів! То мабуть ТОЗ-63?
  14. C

    как проводится отстрел хищных и вредных животных

    "как проводится отстрел хищных и вредных животных" потихеньку проводимо....;)
  15. C

    ИЖ-43Е-1С 3 д.н. 725мм орех 12/76(новое)

    Краще буде взяти рушницю радяньских часів, сучасна російска зброя не витримує неякої критики, криві стволи, неспіввісність дульних насадків з каналом ствола, тощо.
Зверху