Нещодавний вміст від Hovarf

  1. Hovarf

    Облік звірів 2024

    Щорічний облік звірів в мисливських угіддях є важливим і потрібним. Але наші чиновники від мисливства зводять це до абсурдів. Так наказом від 22.01.2024 року № 7 Західне міжрегіональне управління лісового і мисливського господарства зобов'язало користувачів мисливських угідь Львівської області...
  2. Hovarf

    Вступ на спеціалізацію мисливствознавство до ЗНУ у пекельному 2022 році.

    Як прикро, що в нас досі нема спеціальності - мисливствознавець. А ми задаємо собі питання, чому наше мисливське господарство знаходиться в такій ср...аці.
  3. Hovarf

    Полювання - точка неповернення !??

    Скажу Вам так. Я - штатний працівник мисливського господарства. Вже більше року всі ми знаходимося у неоплачуваній відпустці у зв'язку з воєнним станом. Звичайно ж це важко. Але кому зараз легко? Вважаю відкриття будь якого полювання у будь яких областях - недопустимим. Виключення становить...
  4. Hovarf

    Полювання - точка неповернення !??

    Так. Це зовсім різні речі. На жаль переважна більшість мисливців цього не розуміє.
  5. Hovarf

    Полювання - точка неповернення !??

    Що саме Ви маєте на увазі?
  6. Hovarf

    Чисельність диких тварин в Чернігівській області

    Цікаво, а Ви це зрозуміли тільки тепер, коли стали КОЛИШНІМ працівником територіального управління Мінприроди? А коли були діючим працівником цієї структури, то напевне підписували матеріали обліків користувачам без жодних вагань і докорів сумління.
  7. Hovarf

    Зимовий облік звірів

    Мене цікавить наказ обласного управління лісового та мисливського господарства про проведення зимового обліку фауни. А також згідно яких форм цей облік повинен бути представлений в ОУЛМГ.
  8. Hovarf

    Зимовий облік звірів

    Я так розумію, що ніяк.
  9. Hovarf

    Зимовий облік звірів

    Всім добрий вечір. Цікавить питання, як проводиться цьогоріч облік звірів. За винятком прифронтових областей , звичайно ж. Якщо в когось є накази чи розпорядження обласних управлінь лісового господарства стосовно цього , скиньте будь ласка. Буду вдячний за інформацію.
  10. Hovarf

    Як бути товариству у воєнний час, щоб залишитись цілими після перемоги?

    Добрий вечір, п. Сергій. Стосовно цього в мене питання, діючий лісгосп видав погодження на свою територію лісових угідь майбутньому користувачу. А тут з 1 січня 2023 р. реорганізація і цей лісгосп перестане існувати як юридична особа. Так ось власне питання - це погодження буде дійсним, чи воно...
  11. Hovarf

    Перевірки контролюючих органів під час військового стану

    В державі йде війна. Мисливські господарства та громадські організації на межі виживання. Полювання тимчасово заборонено. Для більшості користувачів угідь єдина стаття доходу - членські внески свідомих мисливців. З працівників єгерської служби багато людей мобілізовано на фронт, в територіальну...
  12. Hovarf

    Полювання з Нарізною Зброєю

    Ну нехай так. В цьому ніби і нема нічого поганого. Але НАХІБА забороняти полювання в регіональному ландшафтному парку, який створений для збереження якихось рослин, чи історико- природних ландшафтів? Чим мисливець може зашкодити7 Ну хіба не ідіотизм?
  13. Hovarf

    Продам ИЖ58М 12кал 1970 года

    Дякую за зсилку. Я цього не знав.
  14. Hovarf

    Продам ИЖ58М 12кал 1970 года

    Можливо й так. Спорити не буду, бо не вважаю себе великим знавцем зброї. Але я ніде не читав, не бачив і не чув, що радянська ИЖ 58 (про яку йде мова в даному випадку) виготовлялась з заводським встановленням оптичного прицілу. Якщо дасьте зсилку на цю інформацію, буду Вам дуже вдячний.
Зверху