Нещодавний вміст від Messer

  1. M

    патроны BLACK MARK

    Вже розташовано в Стрию. Дозвіл МВС на функціонування видано минулого місяця.
  2. M

    патроны BLACK MARK

    У Львові можна спитати в магазині Бекас. В Стрию в магазині Моноліт (недавно відкрився). У Франківську в Епіценті Мілітарі. Напряму з виробництва не вийде купити. Це режимний об'єкт.
  3. M

    патроны BLACK MARK

    У Блек Марк цього року великі зміни. Придбали будівлю під виробництво в Львівській області. Наразі перевезли обладнання і додатково купили нове. Буде зміна в асортименті. В Києві залишається тільки офіс. Але він працюватиме тільки В2В (тільки з юридичними особами). Там де був магазин...
  4. M

    патроны BLACK MARK

    Дозвольте поцікавитись, звідки у Вас ці дані? І чи Ви зможете надати їх? Можливо є фото, відео, або протокол з балствола? Дуже цікаво буде подивитись.
  5. M

    патроны BLACK MARK

    Дуже вірне відчуття) Це так і є.
  6. M

    патроны BLACK MARK

    Ви, можливо, здивуєтесь) Але у всіх виробників, які використовують автоматичну зборку набоїв - так сама картина буде спостерігатись) Деякі порошинки можуть попадати за обтюратор або в його межах. На сам постріл це впливає в межах звичайної похибки. Як вірно підкреслив камрад Patso - контейнери...
  7. M

    патроны BLACK MARK

    Блек Марк використовує виключно комплектуючі Nobel i Gualandi. Є одне виключення із правил - кульовий набій L33 ( Lyman) має одеський контейнер.
  8. M

    патроны BLACK MARK

    А що Ви маєте на увазі коли кажете "патроны с постоянной скоростью "? І, якщо вже цікавитесь, дозвольте поцікавитись - для чого це Вам?)
  9. M

    патроны BLACK MARK

    Підкажіть будь-ласка що Ви маєте на увазі, коли кажете про "с ГОСТовскими образцовыми патронами"? Цікаво - це які набої і де їх можна придбати?
  10. M

    патроны BLACK MARK

    І не кажіть)) Компанії БМ - три роки, а БП - сто тридцять три))
  11. M

    патроны BLACK MARK

    У мене ще залишилися вони. Якщо Ви в Київі - можу відсипати все що залишилося) Купували три види набоїв по одній коробці в Стволі влітку. Наскільки я знаю, Ствол контрафактом не торгує. Це були оригінальні коробки. Однак є думка, що це якась застаріла партія попалась. Дату на коробках зазначено...
  12. M

    патроны BLACK MARK

    Можна якось зв'язатись з Вашим товаришем? Цікавлюсь з'ясувати умови наведеного випадку.
  13. M

    патроны BLACK MARK

    Проводили якось порівняльні тести набоїв 24 гр "для тарілок".
  14. M

    патроны BLACK MARK

    БіПішні контейнери мають одну серйозну ваду. В їх пижах-контейнерах одна з найгірших серед усіх обтюрація. Якщо розберете будь-який набій БіПі - зможете побачити звичайну для них картину. В амортизаторі буде порох. Інколи пластинки пороху, навіть, перемішані з дробом. Про що це сповіщає? Про...
  15. M

    Кількість патронів на качку.

    На відкриття в патронташ взяв 20 патронів 12/70 32г№6. Добув 3 качки = 5 патронів. Грішу на криві руки) 2 качки биті чисто. Одна підранком сіла в камиш. Собак дістав. Все інше пішло на шкідників. Ще й залишилось трохи)
Зверху