Нещодавний вміст від oliver

1. oliver

Чучела Ракушки Вяхиря Припутня, Махокрили Вяхиря та Крижня, голуб "Парящий", Кікімори.

На жаль немає. Всі наявні кікімори відвіз на військкомат та волонтерам ще у перші дні війни.
  2. oliver

Чучела Ракушки Вяхиря Припутня, Махокрили Вяхиря та Крижня, голуб "Парящий", Кікімори.

Зручніше для мене у вайбер. Вкажіть номер, можете в особисті.
  3. oliver

І що? Я є. Війна просто. Кого цікавить товар, відповім. Багато чого віддав на ЗСУ ще на початку війни. В основному маскувальні сітки та кікімори. Решта товар, що не треба армії є. Ціни трохи змінилися. А так майже все є.
  4. oliver

Ціна 120грн\шт. Відправлю сьогодні. Пишіть реквізити.
  5. oliver

СІТКА МАСКУВАЛЬНА ДВОХШАРОВА. Розмір 4м*1,5м. Ціна 890 грн Набирайте 0672080074 Вайбер Олег Тернопіль Важлива і необхідна річ, перевірена на багатьох видах полювання. Незамінна річ для облаштування скрадка на голуба, для маскування мисливця чи човна на качку чи засідки на гусей. Сітка...
  6. oliver

Немає чіткої відповіді у мене які кращі. Що ті що ті робочі, зручні та надійні. Я сам полюю з єва. Але пробував також рр. Для голуба різниці не помітив. Єва більш зручні кілочки, вага менша, обєм менший. РР більш детальна промальовка, але то для людини красивіше, голубу це не важливо,
  7. oliver

напишіть мені у вайбері 0672080074. Або вкажіть свій номер тут, я напишу
  8. oliver

І Вам спасибі. Вдалих пострілів, бо гарні нальоти гарантовано!
  9. oliver

ок. пятниця. Вкажіть свій номер тел вайбер, так мені краще адмініструвати резерви. можна в особисте. або напишіть у вайбер мені 0672080074 олег
  10. oliver

РР ракушки ожидаю в пятницу-субботу. Будут готовы к отправке, надеюсь.
  11. oliver

ЧУЧЕЛА ГОЛУБА ПРИПУТНЯ ВЯХИРЯ НАПІВКОРПУСНІ "РАКУШКИ". EVA Ціна 6-11шт - 130 грн\шт. Від 12шт-24 шт- 120 грн\шт, Більше 24 шт -115 грн\шт. Замовлення 0672080074 Вайбер Олег Тернопіль Повний розмір - 42см . Складаються один в одного. Якісна та стійка до витирання фарба. Не лущиться...
Зверху