Нещодавний вміст від vadim69

1. vadim69

Хто за! І проти! переіменування "Англо руської гончої" в "Англо Українську Гончу"

Додавайте,поширюйте,діскусіруйте! Все в наших руках! Кожна людина має свою думку та погляд...
  2. vadim69

Хто за! І проти! переіменування "Англо руської гончої" в "Англо Українську Гончу"

Протягом століть гончі собаки були невід’ємною частиною українського мисливського життя. Вже з часів Київської Русі, Великого князівства Литовського та козацької доби на території України сформувалися унікальні традиції полювання на зайця, лисицю, вовка та інших звірів. Ці традиції тісно...
  3. vadim69

Engelbert strauss чоботи чоловічи. 45р. 30 см.

Міцні, зручні та ідеально підходять для екстремальних умов – спеціально для сільського господарства, промисловості та активного відпочинку на природі. Характеристики Захист: Вбудований сталевий носок і сталевий антипрокольний шар Матеріал: Високоякісний синтетичний PU – приблизно на 30%...
  4. vadim69

Оригінальні чоловічі черевики берці Browning .

1700 грн..
  5. vadim69

Добрий день! Я не знаю....
  6. vadim69

Оригінальні чоловічі черевики берці Browning . Дуже якісне і довговічне взуття Чудово підходить для активного відпочинку (полювання чи риболовля ) Стан: Б/у в гарному стані. РОЗМІР 46 підійде на устілку 31.5 см. 1800 грн.
  7. vadim69

Есть новости по Чернигову и области?

Проясніть будь ласка і нас.... Дуже цікаво!
  8. vadim69

Вінницька Міськ -районна організація УТМР

Бажаю здоров,я ! Краще вам запитати по місту проживання. В кожній області закон про відкриття і полювання трактується по різному... В Вінницькій області на пушного звіра закрита.
Зверху