Нещодавний вміст від VS1975

1. VS1975

Сказ.

Коли орки приходять нас вбивати, у кого ми маємо питати дозволу на їх знищення ? Те саме стосується скажених тварин. Це моя така позиція. Нікому її не нав'язую.
  2. VS1975

Старые патроны. Ностальгия.

Він то водиться, я сам зустрічав, але занесений до ЧКУ.
  3. VS1975

З Днем Конституції України 2021...25

Вітаю зі Святом !
  4. VS1975

З Днем народження Корнилов.

За всіма повсякденними турботами стали забувати..... Нехай і з запізненням, але не менш щиро вітаю тебе, Друже, з твоїм Днем народження ! Здоров'я тобі міцного. Тобі та твоїм рідним. Сімейного благополуччя та радісних подій. Удачі та мирного неба над головою.
  5. VS1975

Перереєстрація мисливської гладкоствольної та холодної зброї

Напишіть потім про результати. Як все пройшло.
  6. VS1975

Зелені свята

7. VS1975

Вітання для Admin

Здоров'я міцного та мирного неба !
  8. VS1975

ІЖ-41

Думаю, що ця рушниця існувала лише в головах конструкторів та на папері. А 3000 екземплярів - це міф.
  9. VS1975

ІЖ-41

Читав і я колись цю статтю. Але, я так розумію, в серію ця рушниця не пішла. Не знаю чи хтось взагалі її бачив вживу.
  10. VS1975

Хто за! І проти! переіменування "Англо руської гончої" в "Англо Українську Гончу"

Так, звичайно. Нікого не хотів і не хочу образити. Але останнім часом слово " Патріотизм " дуже зблизилося з іншим терміном : " Ідіотизм ". Тобто потрібно відчувати оту тонку межу між ними.
  11. VS1975

Хто за! І проти! переіменування "Англо руської гончої" в "Англо Українську Гончу"

Також маю двох РМС. І у родоводі так і записано. Також міняти ? Все таки має бути здоровий глузд.
  12. VS1975

Тихе полювання

Сьогодні назбирав трошки маслюків. Також знайшов два підберезовики.
  13. VS1975

Дети на охоте

Дякувати Богу - ми не в тих країнах.
Зверху