На окупованих територіях власників зброї та учасників АТО здавали не цифрові застосунки а двуногі істоти в особах місцевих колаборантів , доволі часто в формі поліції. Ризики від від цифрованої інформації певні є ,але в цьому світі діджиталізації ми всі вразливі
З приводу довідки про навчання , при дзвінку на гарячу лінію автовідач перераховує перелік документів які потрібно нададати , і в цьому переліку є ця сама довідка! З дозвільником порозумівся але думаю що це новий прецедент і довідки будуть вимагати так що даремно ми здавали в особову справу...
Вітаю товариство! Підходить до закінчення термін дозволу на гладкоствол і сьогодні дозвільник повідомив що окрім стандартних документів потрібно щей надати документ про проходження навчання та інструктажу повадження зі зброєю , на мої доводи що цей документ у справі і я його надав ще 9 років...
Окрім гарного малюнку дерева особисто нічого надзвичайного не бачу . Якби щось схоже по естетиці зробив якийсь відомий виробник то ми мабуть поржали . А так звичайний ТОЗ в варіаціїї хохлома стайл.