Нещодавний вміст від zet ua

1. zet ua

Ріжки козулі.

Киньте фото будь ласка
  2. zet ua

Продовжино строк дії дозволів.

На окупованих територіях власників зброї та учасників АТО здавали не цифрові застосунки а двуногі істоти в особах місцевих колаборантів , доволі часто в формі поліції. Ризики від від цифрованої інформації певні є ,але в цьому світі діджиталізації ми всі вразливі
  3. zet ua

ТОЗ БМ 1956 р.

Так, ще в продажі
  4. zet ua

Замовлення в магазині Lamnia

Вітаю товариство! Чи замовляв хтось останнім часом в магазині Lamnia щось ?
  5. zet ua

https://services.mvs.gov.ua/?fbclid=IwAR0K_eehoqD-tWzpSkk_X_TsW66ro1C9I142dy6cV_9lTsldY4iXVBx6ivY
  6. zet ua

Вітаю товариство! Після подовження дозволу в кабінеті з'явилася інформація про зброю.
  7. zet ua

Велика конкуренція в даній галузі та відсутність пічного опалення в будинку
  8. zet ua

Та ні , то мабуть тому що маю борг за газопостачання
  9. zet ua

В кабінеті власника зброї вже понад місяць у мене пусто, хоча до цього все було добре
  10. zet ua

З приводу довідки про навчання , при дзвінку на гарячу лінію автовідач перераховує перелік документів які потрібно нададати , і в цьому переліку є ця сама довідка! З дозвільником порозумівся але думаю що це новий прецедент і довідки будуть вимагати так що даремно ми здавали в особову справу...
  11. zet ua

Я ії надав у 15 році коли робив першу "зеленку" .
  12. zet ua

Вітаю товариство! Підходить до закінчення термін дозволу на гладкоствол і сьогодні дозвільник повідомив що окрім стандартних документів потрібно щей надати документ про проходження навчання та інструктажу повадження зі зброєю , на мої доводи що цей документ у справі і я його надав ще 9 років...
  13. zet ua

Ріжки козулі.

Куплю 2-3 шт , можна не кондиційних з незначними пошкодженнями .
  14. zet ua

Бачили такий тоз-120

Окрім гарного малюнку дерева особисто нічого надзвичайного не бачу . Якби щось схоже по естетиці зробив якийсь відомий виробник то ми мабуть поржали . А так звичайний ТОЗ в варіаціїї хохлома стайл.
  15. zet ua

Закон про зброю

Настане час і ми будемо ще згадувати який гарний був Наказ 622
Зверху