Мастер по стволам Днепр

джейк

Мисливець
Як один з варянтів.Перше потрібно взнати діаметер каналу ствола потім відлити з твердого свинцю болванки .Просверлити в ній по центру отвір під болтік діаиетром під шомпол .Берете відлиту болванку нарізаете мечетом різьбу підганяете по розміру болтик зкантрогаїти його і закручуете в шомпол .І провштовхувати по каналу і пробувати вирівнювати стреться болванка міняти на нову а на фініші латунною
IMAG0754[1].jpg
.Требе пробувати може і вирівняете. ЗП.
 

zlody

Мисливець
У меня в правом стволе есть вмятина сантиметров 10 от ДС. Раньше очень напрягала. Но! За 3-4 года не интенсивной охоты она реально стала меньше. Сейчас пока ствол хорошо не вычистишь вообще не видна.
 

starvin

Мисливець
Із цією БМкою, що Микита Хрущ полював, чи може то подарунок "дарагому Леониду Илльичу"??? Полюйте і не "парьтесь". І не слухайте, що
оторвет кусок стаола
 

tyrist 1945

Тигр
Приезжайте я вам дам пострелять,я не жадный
От ви не повірите! Я все життя мріяв приїхати до Дніпра щоб стрельнути з БМки))) Ви просто не бачили з чого стріляють гуцули! Побачивши ви б стріляли з своєї рушниці присвистуючи!
 

romeo1807

Слідопит
А зачем его продавать, вам написали меркой от дымного пороха - не сыпать порох Нобель. А дымарь вам тут плохого не сделает.
Я в дыму не увижу куда куски ствола разлетелись
 
Зверху