Куртка демісезонна мембранна P1G-Tac® Cross Country Race Jacket Mk-2 Камуфляж "Жаба Степова"

Статус
Закрита.

alfaserg

Мисливець
Опис
IMG_0810.jpg
IMG_0813.jpg
IMG_0812.jpg
IMG_0814.jpg



Куртка демісезонна P1G-Tac® CCRJ Mk-2 Cross Country Race Jacket Mk-2 камуфляж "Жаба Степова"


Демісезонна куртка "CCRJ Mk-2"
- це нове покоління польової уніформи для екстремальних демісезонних умов експлуатації. Без сумніву можна сказати, що нова польова куртка Cross Country Race Jacket Mk-2 ідеально підійде тим категоріям людей, життя яких пов`язане з жорсткою польовою експлуатацією спорядження та одягу в різних погодних та кліматичних умовах. CCRJ Mk-2 - це демісезонна куртка для військових, правоохоронців, рятувальників, мисливців, рибалок і мандрівників, а також для любителів екстремальних зимових видів спорту.

Куртка Cross Country Race Jacket Mk-2 створена з нового, революційного матеріалу WW-Block® G2, який є новим вдосконаленим варіантом популярного матеріалу WW-Block®. WW-Block® G2 володіє всіма якостями мембранного зимового матеріалу WW-Block® (еластичність, непродуваемість, збереження тепла, вологозахист, відсутність шелестіння при пересуваннях, легка вага), при цьому WW-Block® G2 має посилений верхній шар з Rip Stop армуванням, який служить для додаткової зносостійкості при військово-польовій експлуатації одягу та спорядження.

WW-Block® G2 є одним з небагатьох мембранних матеріалів, спеціально розроблених для використання в польових умовах воєнного застосування при екстремально низьких температурах. Як правило, в зимових польових умовах для утеплення використовується багато шарів одягу, що вже саме по собі сковує рухи людини. На відміну від більшості матеріалів, використовуваних для верхніх шарів зимового одягу, WW-Block® G2 еластичний (10% розтяжки матеріалу без втрати властивостей матеріалу з поверненням в початковий стан), що зменшує навантаження на людину при активних діях і не перешкоджає різким рухам.

Структура мембранної решітки WW-Block® G2 розрахована на умови низьких і максимально низьких температур таким чином, щоб 80% тепла тіла відбивалося від поверхні всередину і тільки 20% (зайве тепло при активних діях при низьких температурах) виходило назовні через мембрану. Більшість сучасних мембранних тканин з поверхневим поліуретановим напиленням не призначені для максимально низьких температур у зв`язку з тим, що поліуретан твердне за низьких температур, що згодом призводить до твердіня тканини в цілому. Наслідком цього є характерне "шелестіння" при пересуванні.

У мембранної термоткани WW-Block® для захисту мембрани використовується не поліуретанове напилення, а щільний поліестр-структурований ворс (зсередини), що захищає мембрану від впливу низьких температур, стирання і створює додатковий утеплюючий повітряний прошарок всередині одягу з WW-Block® G2. Таке тришарова будова мембранної тканини повністю прибирає ефект шелестіння.

Куртка Cross Country Race Jacket Mk-2 має анатомічний крій як основної частини куртки, так і рукавів, що не створює зайвих складок одягу і дозволяє носити поверх куртки, як розвантажувальні жилети і бронежилети, так і важкі експедиційні рюкзаки. Анатомічна будова рукавів куртки не створює зайвої напруги при рухах і згинаннях руки, що не заважає працювати зі зброєю та спорядженням. Дана функціональність куртки особливо важлива в осінньо-зимових умовах, коли під курткою надіті додаткові утеплюючі шари одягу. Об`єм манжетів рукавів регулюється за допомогою клапанів із застібкою типу «липучка» Velcro.

Високий комір куртки CCRJ Mk-2 також має анатомічний крій, який дозволяє повністю захистити шию від вітру, холоду, снігу та забруднень, в той же час не створюючи додаткових складок.

Основна фронтальна застібка-блискавка YKK.

На грудях і в нижній передній частині куртки розташовані об`ємні внутрішні кишені (всього 4 кишені спереду). Кишені мають застібку-блискавку YKK. Кишені, при збереженні великого внутрішнього об`єму, мають плоский профіль, що дозволяє використовувати куртку для носіння з розвантажувальними жилетами і бронежилетами.

На рукавах розташовано по дві кишені на кожному рукаві. Верхні кишені мають більший об`єм. Застібка кишень - блискавка YKK.

Куртка абсолютно новая, не ношена, Размер М
Цена 1800грн.
 
Статус
Закрита.
Зверху