іж 58-м 16 кал.

Статус
Закрита.

viterec78

Мисливець
Доброго дня, продам іж 58 М у 16 калібрі, (судячи з таблиць, розміщених на інтернет ресурсах) 1975 р.в., довжина стволів 730 мм, вага 3 кг., правий ствол - напівчок, лівий - чок. Стволи чисті, шат, вздуття і інші дефекти відсутні. Дерево рідне, без тріщин, під рідним лаком. Все в оригіналі. Я другий власник. Зареєстроване в УМВС України у Волинській області. Мною використовувалось на полюванні три сезони - настріл близько 500 пострілів. Недоліки: на правому стволі знизу в 20 см. від дульного зрізу сліди корозії, таким купував. За три роки експлуатації корозія не розвивалась. Попередній власник, зі слів вдови, на полюванні використовував кілька разів. Паспорт на рушницю був втрачений першим власником. Ціна 13500 грн. (500 дол. США на момент продажу по курсу купівлі валюти НБУ). За три роки з неї добувались качки, припутні, зайці, лиси, косулі, кабан. Має прекрасний бій кулями гуаланді, діабло і бренеке, картеччю 8 мм, 7.2 мм, 0000, 00, 0, дріб 4, 2. Продавалась раніше за посиланням https://uoor.com.ua/forum/index.php?posts/382998/ за яким і присутні фото. Стан рушниці практично не змінився, якщо цікавлять додаткові фото, пишіть viterec8@gmail.com. або телефонуйте 0963319859, фото з радістю надам. Рушниця продається, оскільки була придбана інша. На фото добутий в динаміці (козел біг галопом ) з цієї рушниці самець косулі кулею гуаланді з відстані 50 кроків. Куля пройшла на виліт.











































 
Останнє редагування модератором:

viterec78

Мисливець
рушниця у продажу до 19.07.,- у подальшому буде у черговий раз знята з продажу, за ціну б\у "турка", а то-й нового, не продам. Кінцева ціна 400 американських карбованців. Дякую за увагу.
 

Yarik1993

Мисливець
Доброго вечора,у мене два питання скажітьточніше де саме знаходиться рушниця? І прошу фото корозії. Можливо в особисте листування.
 

viterec78

Мисливець
Доброго дня. По першому питанню - м. Нововолинськ, Волинська область, по другому - фото додаю. Корозія за три повні та цей сезони не збільшилась ні в ширину ні в глибину. Показую "косяки" на цив'ї та ложі, хоч як не беріг, однак переїзди на гужовому транспорті та участь у загінних полюваннях даються взнаки. Все інше, що усередині, що зовні рушниці - на 5. Корозія внизу ствола, на естетичний вигляд рушниці майже не впливає, оскільки не велика та не глибока. Все рідне. Молодому мисливцю будуть деякі бонуси. Ціна знижуватись не буде, а тому прошу її не обговорювати. З продажем не поспішаю.
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху