А может кто то из Херсона подчеркнул бы для себя этот рецепт.Без херсонского винограда не имеет никакого смысла...
Галита - це терен, чи щось інше?Вітаю Всіх з Новим Роком!!! Поділюсь своім рецептом напитку.Основний продукт перетинки волоського горіха.На трьох літрову скляну банку чистоі .прозороі 50-55 град.самогона.На фото виставляю набір сухофруктів і інших.Пропорціі практикуйте самі.З повагою!!!
Глід я бачу. В правому верхньому куті що? Галита чи Галича. Чи це Алича?Глід ане галита.Можна додавати Горобину,Кизіл різноманітні лісові ягоди.Суті воно неміняе,головне додавати всього відповідно під Ваш смак.Експериментуйти!!!
Про перетинки нам відомоАлича !!! Так , але це може бути будь який інший сухофрукт або ягоди . Основний це перетинки горіха.Вони дають колір коньяку.Добре для шлунку.Не так діють на тиск ,як калган.
А нам бухарям це нектар Божий!Какое же может держать первое место напиток что на фото,с таким содержанием сивушных масел,и ацетона?Увольте,напиток должен быть прозрачным как слеза,без вредных примесей очищенный.Такой пускай употребляют люди далекие от данной темы.
Богу -Богове, а Кесарю - кесареве.Нет нет,нас увольте от такого божьего нектара,печень она одна,ее беречь надо.Мы уж лучше отберем все ненужное,и будем употреблять более качественный продукт,пускай не такой божий как ваш.
Ага. Вишни созрели, на выходных буду вишневку делать.Тема живая?
Ну так 92год же... не многие теперь помнят, дефицит повальный, пиво бутылочное большая редкость вот народ и доставал как мог... мне удивительно что только пиво просили, или водка в другой заявке