Открытие по перу 2019.

Стас1976

Новачок
На сто метрів в ящик прилетіло 26 дробин 00
раді інтересу: скільки вперед треба брати по гусці на 100 метрів?
Тут, мабудь, ще станція мобільна для розрахунку випередження згодиться, трасуючий шріт та коректувальник вогню в званні не менше лейтенанта)))
 

tyrist 1945

Тигр
раді інтересу: скільки вперед треба брати по гусці на 100 метрів?
Тут, мабудь, ще станція мобільна для розрахунку випередження згодиться, трасуючий шріт та коректувальник вогню в званні не менше лейтенанта)))
Я не знаю. Не стріляв ще по гусці:) і мабуть не буду це робити.
 

Fonex

Снайпер
До речі, якщо треба Вам до неї пороху якого димного там - то можу
А я тіки кинути збирався, але ж за таку рушницю можна і викурити трубочку)))))))Дайте ссилку, де та курилка, шоб не шукав, бо я там не бував ще...:oops:
 

Fonex

Снайпер
А у призаводському магазині тепер тільки салюти у продажу))))
 

ATIS

Снайпер
Сьогоднішня утрянка. Качки ніц, ну майже ніц, одна єдина налетіла але аффініті і Gm3;) їй шансів не дали.:D
Переїхали на припутня. Мало, але трошки постріляли. Чотирьох вдалося збити, трьох забрати. Великих зграй ще не бачив. Нальоти в основному по два - три штуки.
 

Aleks_b

Мисливець
Утренний выход утки нет... Был один налет из четырех, одну из которых выбил подранком. После поиска успешно добрал на небольшом озерце. Патрон самокрут 1,55 NS C7, 688, П/К, дробь #5
 

Вкладення

Fireman36

Новачок
Хмельниччина....Нинішній ранок , качка линяє , пролітають одинаки , нарахував 7 штук(мізер) , голубів - тисячі , напевно скоро відлітають , на качиному перельоті вдалось вибити одного
IMG_20190914_145010.jpg

P.S. Набій : капсуль NS 686 , порох C7L - 1,5г , обтюратор , 10 мм пробки , стаканчик , 30г #6 . Звуження - півчок , 16/70
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда
Давно не писав звітів, хоча намагався полювання не пропускати. Отож, два тижні назад, в неділю зранку вирвався на півтори годинки. Вийшов о 11-й, часу особливо не було. Зустрів лиску, а пізніше надлетів голуб. Зі слів однодумців, лету не було у вихідні ні зрання, ні ввечері.
 

Вкладення

INTER

ветеран форуму
надійна команда
В минулу середу зранку не літало абсолютно нічого. Надія була на вечір, оскільки став почали спускати і утворилось болото з калюжками, які полюбляє качка. Виставились на полі, через яке здійснюється переліт до того напівболота-напівставка. Трохи летіло, але майже в абсолютній темряві. Вдалось добути широконоску! Такого плана качка - перша в моєму активі! Хлопці-однодумці обступили і розглядали. В нас - це рідкісний трофей. За вечір удача усміхнулась ще моєму колезі, який добув крижня.
 

Вкладення

INTER

ветеран форуму
надійна команда
У зв‘язку з роботою, ранок цієї середи в плані полювання був для мене втрачений. Однак ввечері вдалось повністю наверстати втрачене! Вдало вибране місце біля підльоту на болото дало свої результати! Вибито 5 крижнів, однак, на жаль, вдалось знайти тільки 4. Такі випадки дуже розчаровують. Трошки почався літ! Це радує!
 

Вкладення

INTER

ветеран форуму
надійна команда
Сьогодні зранку нічого не заважало розслабитись і побродити в своє задоволення! Зранку лету не було, ставок спущений в нуль, навіть калюжок не лишилось. Хлопці роз‘їхались хто куди, а я вирішив махнути на невеличкий лісовий ставочок. Приїхавши, зустрів червоноголового, який підняв настрій, ставши першим на сьогодні трофеем. Підійшов до вершини ставка, який через неймовірно спекотне літо почав міліти, у ріщі, підняв крижня...постріл-добув. І тут я розслабився, та прогавив ще 5 гарних крижаків. А може не прогавив, а просто не мав бажання більше на сьогодні полювати! Настрій і так пречудовий! Крижень величезний, накормлений та вже почав «зеленіти». Вся дичина добута шротом #5 32 гр, порох NS D20 1,55 гр, пиж-контейнер «Рись», гільза Rio, зірка.
 

Вкладення

nektoalex

Новачок
Утро. 5.30. Сумерки.Тишина. Брезжит рассвет.6.10. налетела стайка утки-из неоткуда , и так же благополучно улетела. 6.30 с подхода -взлет с воды и ... трофей взят,начался лет после линьки ,пролетело пару гусей -высоко
IMG_20190914_074643.jpg
IMG_20190914_090711 - копия.jpg
 
Зверху