Результати пошуку

1. M

Продам цивя б/у.

Вітаю. Підкажіть прошу з чого #3? Яке дерево? Резерв до з'ясування.
  2. M

Продам підсумки ( 5 шт.) на 12 кал\ 16 кал, шкіра .

Якщо Ваша ласка - #1. Чекаю реквізити для оплати в приватні повідомлення.
  3. M

Так, дякую. Зачекаю.
  4. M

Вітаю! Які з них 16 калібр? Резерв до з'ясування.
  5. M

Пижі контейнери Рівненські 12 к для 32-34 г

А де можна в Рівному знайти рівненські пижі-контейнери?
  6. M

Цікава колодка.

Коли передерли то ще пів біди а от коли "покращувати" лізли...маємо те що маємо)
  7. M

Цікава колодка.

Виявляється це типу 'дідусь' Іжа п'ятого.
  8. M

Цікава колодка.

Може спробувати закинути в галтовку чи пісочком почистити? Наждачкою шось не сильно хочу її терти бо як якісь написи були то всі і зійдуть. Електроліз?
  9. M

Цікава колодка.

Так, трохи пізніше зроблю більш детальні фото.
  10. M

Цікава колодка.

Вітаю, шановне товариство! Гамузом з запчастинами на Іжики мені прислали цікаву колодку. Цінності ніякої не представляє, просто цікаво від чого. Можливо хтось з такими стикався.
  11. M

Куплю довгу скобу ТОЗ БМ/63

Перепрошую, мав зняти та закрутився і забув. По скобі пропозиції цікаві але все ж спробую заїхати в кузню і поцікавлюсь чи вони таке зроблять. Підганяти приклад сам не візьмусь. Є роботи які я краще делегую людям які в цьому шарять. А я просто можу зіпсувати деталь. Тож від завтра займусь...
  12. M

Вчора накинув приклад на колодку. Все ж таки доведеться його припасовувати, бо з льоту не став.
  13. M

Куплю одностволку!

Для прикладу : https://hunter.rv.ua/shop/rushnitsya-odnostvolna-core-sb-pb-k-12-71sm-z-kurkom-chorniy/
  14. M

Куплю одностволку!

Вибачте що встрягаю, та певно Вам краще розглянути "Турка" з магазину. Новий і за не всі гроші світу.
  15. M

Цей приклад позиціонувався як штатний на ТОЗ 63. Тут варіантів не багато. Адже горіх був тільки на штучних екземплярах (?). Достеменно не відомо. Завтра, мабуть, буду "вдягати" ТОЗик у новий приклад .. може з'являться нові питання )
  16. M

Думаю там варіантів не багато - або довгий або короткий ) Але,про всяк випадок, заміряю і відпишусь.
  17. M

Якщо можна вирішити - це не проблема. Скоріше тимчасові незручності. Зварювання як варіант але думав, в разі чого просто зробити вкладиш. Легше замовити деталь в кузні... Мабуть. Поцікавлюсь.
  18. M

Вітаю, шановне товариство! Завдяки дружній підтримці та допомозі небайдужих форумчан був придбаний заповітний приклад на ТОЗ БМ, проте, як виявилося - він під довгу скобу. В кого є - відгукніться, куплю.
  19. M

Куплю приклад ТОЗ БМ

Вітаю шановне товариство! Тему можна закривати, завдяки добродію Север приклад був придбаний.
Зверху