Результати пошуку

1. Дмитро Зварич

УПС 7 _ 16 й калібр

Добрий день! Тема жива? Цікавить набір на 16ку
  2. Дмитро Зварич

Питання по ЗАКОНОДАВСТВУ

Вітаю шановні колеги! Не маю достатньо часу аби шукати відповіді на дане запитання! Отже, маю дозвіл (ТОЗ-63). Перебуваю на службі у війську, як та яка послідовність для отримання чергової ''зеленки''? Хочу прикупити ще одну рушницю) Дякую за увагу!
  3. Дмитро Зварич

Патронташ

Користувачи та колеги припускають свої думки щодо патронтажів!!! Хоча це має робити продавець - надавати повну інформацію, а не писати "Підсумки,абсолютно одинакові!" .... Бісять такі продавці, тому їх задарма брати й не буду!!!!
  4. Дмитро Зварич

Патронташ

Ооооо, це я розумію відповідь! Чому я маю силою витягувати відповідь у продавця, якщо він має писати оголошення таким чином - аби питання НЕ задавалися :)))))))))))))
  5. Дмитро Зварич

Патронташ

І знову ж таки, я нічого не зрозумів! три подсумки, отже яка з них кількість 16 калібру, а скільки подсумків 12 калібру??? Чи можливо по 3 штуки кожного калібру??? Чи можливо порівно на два калібри, по півтора??? ДАЙТЕ НОРМАЛЬНУ ВІДПОВІДЬ!!!!!!!!!
  6. Дмитро Зварич

Патронташ

Я так розумію, 500 грн штука? А розмір, розмір який? 4-й чи 32 калібр???
  7. Дмитро Зварич

Продаю пыжи.Гильзы.

Якщо папкові гільзи 16 кал. не продані? ТО Я КУПУЮ!!!
  8. Дмитро Зварич

Дробь

Забув відписатись! Дріб отримав, все добре все чудово, дякую!
  9. Дмитро Зварич

Дробь

Доброго вечора! Порошу 2кг. №1 та 2кг. №0
  10. Дмитро Зварич

Дробь от 0/1/2/3/4/5/6/7

Хочу взяти для відстрілу! Якщо продасте кілограм №2 та №5?
  11. Дмитро Зварич

Дробь от 0/1/2/3/4/5/6/7

А можна мені ссилочку на продавця?
  12. Дмитро Зварич

Куплю КАРТОННУ УПАКОВКУ з-під "димного пороху" та з-під латунних гільз 16к!

Дякую вам за таку швидку відповідь! Вайбер +48794468816
  13. Дмитро Зварич

Куплю КАРТОННУ УПАКОВКУ з-під "димного пороху" та з-під латунних гільз 16к!

Якщо маєте у наявності щось з вище перерахованого, то прошу, залишайте фото тут! З повагою Дмитро!
  14. Дмитро Зварич

Матроска!

Вчора нарешті забрав мисливське посвідчення та картку "матроску"! З нетерпінням чекатиму відкриття!
  15. Дмитро Зварич

Охота на хищников весной.

Дайте будь ласка пояснення щодо 2-го вашого речення! Виходить, якщо збирали підписи, а потім подають в раду, я так розумію відстріл має відбутися гарантійно, чи можуть бути якісь відхилення щодо прохання і тд. Дякую за увагу!
  16. Дмитро Зварич

Та воно напевно по звичці, якщо треба - значить треба! Ок, матиму на увазі ;)
  17. Дмитро Зварич

...В такому разі село втратило паї :(
  18. Дмитро Зварич

Я в цій справі новачок, але повторюсь, що тільки-но зробив дозвіл і раніше не бачив, щоб робили такі обходи, от і подумав :)
  19. Дмитро Зварич

...Але все-одно, відповів новиною стосовно теми. І чому тут дивуватися, нас постійно розводять :oops:
Зверху