Результати пошуку

1. Kapitan

Дріб

Продано.
  2. Kapitan

Пижі

Напевно вони вам дуже дорогі, можливо як пам'ять про когось. Такі речі як правило не продають, а залишають собі як спогад. Хоча то справа ваша.
  3. Kapitan

Дріб

Судячи з моніторингу цін на матеріал, ціна дробу на сьогодні за кг 150гр то подарунок. Якщо ні кому не потрібно по такій ціні то через тиждень дріб буде знята з продажу. Попередня ціна на дріб через недільку буде 170гр. Картеч, напівкартеч 185гр. Усе розумію, і усіх хочеться не обідити, але коли...
  4. Kapitan

Дріб

Можливо. Залежить чи буду мати час для цього.
  5. Kapitan

Дріб

на залишку дріб 7 та 7,5 біля 30кг. Сурми 3%. Ціна 150гр. 0974960905.
  6. Kapitan

Гільза З Бонусами Nobel Sport 12/70 Italy

Отримав, дякую, гільза супер.
  7. Kapitan

Спорядження латунок під єврокасюль 16к

Продажів багато через те що вони лежать без діла і на...х...н нікому не потрібні. А ви бачили як там усі наперебій їх купляють? Ціни ростуть на них через те, що жадібність у продавців безмежна. По цінам та жадібності скоро переженемо "райберт".
  8. Kapitan

Куля Скорпіон від ТАХО

Я добре пам'ятаю як вони з Олегом Олійником кулю спорядили вверх ногами, а потім дивувались що куля взагалі не летить. До речі то відео Ви мені скидали. Сміюся до цієї пори з того відео.
  9. Kapitan

Куля Скорпіон від ТАХО

Відстріл любої кулі з різних марок гладкоствольної зброю дасть різні результати. І якщо із як Ви говорите "палок стрілялок" куля полетить супер, то із Вашої зброї вона взагалі не полетить. Ви самі добре знаєте відстріл Кільбіцького. Так він стріляв із тоза 34 та якоїсь помпи. Там де з тоза...
  10. Kapitan

Руська чи Англоруська

А я тільки висловив свою думку, і нікому її не навязую. Все пізнається у порівнянні. Я свої порівняння зробив, бо мав із чим порівнювати. Так як за своє мисливське життя мав тільки робочі собаки гончих порід. Як англорусів у більшості, так і російських гончаків. І мені подобаються ці дві...
  11. Kapitan

Руська чи Англоруська

У мене зараз теж англорус, вижловка. Я поважаю та люблю гончаків обох цих порід, але у порівнянні я побачив таку рису у російських гончаків.
  12. Kapitan

Руська чи Англоруська

Маючи досвід утримання та полювання з гончаками, зробив один інтересний висновок для себе. Якщо порівнювати ці породи то як на мене російська гонча більш віддана(передана по російськи) своєму господарю, більше прив'язана до нього. За свій вік мисливця через мої руки пройшло більше 10 гончаків...
  13. Kapitan

порох "Сильвер"

Якщо ви маєте на увазі райберт, то скажу вам, що стільки перекупів і крахоборів без будь якої совісті не має ні на одному форумі та спільноті. Я якщо й переглядаю отой форум то щоб лишній раз пересвідчитись яка безмежна жадібність у нашого брата щирого українця. Ціна 820гр, то як мінімум більша...
  14. Kapitan

порох "Сильвер"

Хотілось би почути, чи є в наявності пороха лінійки Сільвер? І яка крайня ціна на цей порох?
  15. Kapitan

Дробь самолей.

Немає.
  16. Kapitan

Дробь самолей.

Продано резервісту
  17. Kapitan

Дробь самолей.

Залишок 10кг-7, 10кг-7,5 по старій ціні 130гр.
  18. Kapitan

Продам дріб або обміняю на свинець.

Так свинець на прийомах теж піднявся на 10гр.
  19. Kapitan

Дробь самолей.

Доброго. На жаль не має практично ні чого.
  20. Kapitan

Дробь самолей.

Прийняв.
Зверху