Результати пошуку

1. Dionys

Фото " Природа "

Символи державного прапора - небо і пшениця
  2. Dionys

Збір грошей на операцію лапи лисиці.

Бо тупорилі. В більшості далеких від лінії фронту міст "мене це не кОсається" і "кОкая разніца" роблять свою темну справу. У1/1обки(
  3. Dionys

Ціни на рушниці.

Підтримую містера Kef'a, часто бачив оголошення де продавали свій дорогоцінний крам без гарантії, з настрілом і якимись дефектами/відсутністю комплекта дорожче ніж новий з магазину. Мотивуючи тим що це ж "вибрана" та така "апупєнна" що більш таких ніде нема. Це хрінь. Є закони ринку, з магаза...
  4. Dionys

Великдень 2021-24...

5. Dionys

Допоможіть з вибором рушниці.

Пан Лисиця2 припиніть цей галюциногенний потік свідомості, чи несвідомості. Для початку вивчіть розділові знаки, бо дуже тяжко ця маячня дається. Не для засвоєння, а хоча б для розуміння що саме Ви хочете донести в наші темні головешки.
  6. Dionys

При всій повазі до Вашого смаку і уподобань, але вибирати між Бернарделі (який вже тривалий час виготовляє все включаючи ствольні трубки на заводі Sarsilmaz, в Туреччині а в Італії тільки збирає) і Береттою це як наприклад між Хюндаєм і Лексусом в одному класі. Думаю, мало хто взяв би Сонату...
  7. Dionys

В стволі знижки до кінця квітня на всю лінійку Beretta A400, до 90к Extrema. І там же гляньте Benelli Rafaello Black, це інерційна бімба. А за ті варіанти що озвучували в першому пості - забудьте зовсім.
  8. Dionys

Тоді тим більше дивний вибір, і якесь чудо що ви знайшли їх новими. На яку приблизно суму розраховуєте?
  9. Dionys

Що сказати, обидві - газовідвід. Не знаю саме за цю Bernardelli, але модель Mega збиралась і виготовлялась в Турції компанією CD Europe, вони ж і розручували бренд Breda на ринку країн СНД. За умови однаково гарного стану цих рушниць, я б взяв Фабарм. Більш поширене, всім знайоме. Bernardelli...
  10. Dionys

Куплю ствол горизонтальні 20 - к

Дуже чітко описані бажання. Продам.
  11. Dionys

Чихли

Чикаю чихли дліна. Налаштуйте автовиправлення бо очі течуть.
  12. Dionys

З днём народження,VS1975!!!

Море позитиву, любові рідних. Миру! І здоров'я щоб полювати щонайменше до 105 років) З днем народженя.
  13. Dionys

Класика жанру. Одеська область.

Сумно це все. Хабарі, силова боротьба за місце і т.д. В принципі, так завжди було, вирішувались питання з позиції грошей, сили і влади. Тільки якась частина суспільства (скоріш європейського) хоч і в нас такі є, переросла це, але здебільшого так і є дотепер. Якщо нічого не змінити через років...
  14. Dionys

Класика жанру. Одеська область.

Ось так отримували мисливські квитки. Думаю схема робоча не тільки в межах ситуації описаної нижче. 13.02.2025 11:30 За процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури Одеської обласної прокуратури трьом посадовцям Південного міжрегіонального управління лісового та...
  15. Dionys

Volodia Hirniak з Днем народження !

З днюшкою. Класичне - щастя, здоровля!) Вдалих полювань, непохитної міцної сім'ї, вірних друзів.
  16. Dionys

Benelli Premium Plus

Вона ж Beretta ES100 і Beretta/Benelli Bellmonte. Стан класний, вдалого продажу!
  17. Dionys

AR-15. Чи хтось полює з такими карабінами?

Ні, ну як косулю з АРки добути ще можна уявити, хоч калібр все ж дрібнуватий. А от зайця.... Я б на це глянув)
  18. Dionys

Продам ATA ARMS Venza Synthetic

Вибачте, не втримався. Ноги в кадрі по класиці вийшли)
  19. Dionys

Продам ніж сталь 95#18

А що за пилка трамантина по довжині ріжучої кромки? Або фото невдале, або я щось не так розумію.
  20. Dionys

Продам нові гільзи BAIKAL 12кал.

Можна було тільки це залишити. Знову ці ностальгічні нафталінові аромати з присмаком дефіциту, вареної ковбаси зі справжнього м'яса, справжнього пива в трилітрових банках і т.д Ще раз, для "особо одарьонних і дітєй пріроди" - тоді може і було краще, в деяких речах чи аспектах. Але совок як...
Зверху