Результати пошуку

1. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Великдень 2021-24...

2. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Чистий Четвер

3. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

З Вербною неділею!

4. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Рушниця івана з ростова

Гарно дякую вам за те -що знайшли статтю,про майстра Йенч з Одеси...
  5. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Рушниця івана з ростова

Так я вам скажу ,що тут ніхто нікого не критекує,а навпаки,намагалися вияснити що за майстер був під ім'ям Іван.Адже робота є значить її хтось в свій час виконав от і все.Так звісно хотілось би дізнатися про даного майстра більше інформації но мабудь не начасі це от і все...
  6. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Рушниця івана з ростова

Ось тут я звами погоджуюсь ,але частково....Тому що пост є не моїм....Але тут немає мови за порівняння зброї,а мова іде про майстрів -того періоду от і все.А решту вже є написано все в верху, що змогли роздобути на просторах інтернету....
  7. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Рушниця івана з ростова

Так їх могло бути і більше чи менше.Тут вже справа минулого часу який ми можемо обговорювати і спорити довго і нудно.Але я просто навів приклад на ось цих двох майстрах тієї сучасні.Які були відомими, але інформація чомусь є лиш про одного, а про іншого ні.Ось в чому вся суть...З Повагою до всіх.
  8. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Рушниця івана з ростова

Як на мене дивно дуже все це ...Жили два тоді знамениті майстри своєї справи.І про одного є інформація а про іншого ні.Чому так невідомо.Хоча пан tyrist 1945 вище писав що вже десь зустрічав інформацію про нього.Мені та і мабідь усім іншим теж було б цікаво її побачити.Звісно якщо людина її...
  9. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Рушниця івана з ростова

Так інформації мало про дану персону Ивана Пруша.Але як бачите з переписки російських (чи то мисливців чи то просто знавців зброї).Вони відгукуються про нього не дуже аж так як про майстра зброї, а навпаки як про (тюнінгіста),тобто ці люди мабудь щось знали,або ж знають про нього мабудь більше...
  10. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Рушниця івана з ростова

Ну ось (прокачував)...Ніхто і не сомнівався, що намагався просто сперти (просто добавляв свої вже фантазії).Люди які вели дану пепеписку, мабудь знали щось більше про нього,тому що б не писали цього просто так...
  11. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Рушниця івана з ростова

Ось натрапив на переписку....
  12. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Рушниця івана з ростова

Якщо про майстра ідентичного періоду є дуже гарно описано,то чому немає про іншого?.Бо мабудь думали що збрехати про нього:)))).
  13. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Рушниця івана з ростова

Ось тут вище в цьому посиланні описано гарно про майстра Йенч.На мою думку, або ж даного майстра в росії прозвали Іваном,або ж хотіли як завжди привласнити собі його роботи.Бо в статтях пише що це російський майстер,хоча з Одеси.І так як у них Й це И тому цілком могли називати його (Иван).І...
  14. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Рушниця івана з ростова

https://huntportal.ru/journal-online/rhm-2024-02/oruzhie-i-strelba/avgust-iench
  15. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Рушниця івана з ростова

Так це Одеса і це вже приємно чути...Але суть в тому,що про Івана і згадки в цей момент немає.А тут чітко написано про Йенч і що майстри робили 20-40штук в рік.На мою думку- Іван тоді лиш мабудь розпочинав свою кар'єру:)...
  16. 《ZOHAN 》☆☆☆☆☆

Рушниця івана з ростова

В тойже період був і в Україні майстер Йенч який виготовляв рушниці(мабудь конкурент був Ивану)...Або ж на впаки...
Зверху