Результати пошуку

1. томка

Національний день мисливства .

Ну що...по перше, пост Арго призвів до корисної інформації. Є кодекс,є свято! Це вже добре! Керуємося цим...але,я вважаю себе причетним до мисливської громади. Саме української громади..впевнений,саме цей форум зібрав небайдужих,свідомих мисливців! То скажіть ,будь ласка,чому,приймаючи...
  2. томка

Національний день мисливства .

Усіх вітаю. Це мабуть один із1000 випадків,коли не погоджуюсь із шановним Арго...маємо шанувати історію! Яка б вона не була. Стеля-не історія! У цьому році мав би бути мій 51-й мисливський сезон..і я не пам'ятаю жодного приводу для святкування 7 червня... отож може хтось повідомить,просвітить...
  3. томка

Домашні тварини !

Друзяки...
  4. томка

Домашні тварини !

5. томка

Допоможіть з вибором рушниці.

Шукайте із 3-х "Б"..гадаю у відмінному стані знайдете..
  6. томка

Байки у костра.

Зібралося поважне панство на полювання,на ведмідя...де той ведмідь вони знають,вже якось полювали..тож запросили не дуже поважного пана. Той про ведмідя чув..але ще не полював..Приїхали до барліги, на тракторі із причепом. В не дуже поважного пана рушниці нема,тому доручили йому дрючком того...
  7. томка

Куплю в 28 кал

Доброго дня! У якому місті? Если вас еще интерисует 28 калибр. У нас в охотмагазине есть ИЖ-27 в даном калибре. С ув
  8. томка

ИЖ 54 глазами владельца

Хворим людям..на ніч..такі речі:Dмайте жалість...
  9. томка

Декларування зброї

Всім добра! Скажіть,будь ласка...як довести у збройній крамниці,що маю дозвіл...посвідченя ж не має...а того папірця мені не дали..
  10. томка

Іж 57.

Гроші за те не візьму :) , то є ИЖ54 16к.,або Иж57 із Гринером:rolleyes:...власник не віддає ні за які гроші..а ось помацать давав.
  11. томка

Іж 57.

Живе ще досі..,.ветерані пам'ятають;),ИЖ54:cool:(57!) у 16к..не стріляний
  12. томка

Труби

Егеж...до кабінету навчання зварювальників :rolleyes:
  13. томка

Календар УТМР на 1925р.

2025р.:mad:
  14. томка

Календар УТМР на 1925р.

Вітаю! Саме шукаю де придбати..останніх 20 років мав... :rolleyes:
  15. томка

Оцініть рушницю

Кажу ж Вам..оглядайте..якщо все так як кажуть ,забирайте. І ще..стволіка якось теж заберіть..впевнений,колись це стане у нагоді,займіться дозволом на нарізне.
  16. томка

Оцініть рушницю

Ну чого ні про що...Якщо все так,то вважаю від400до600$ ,все інше при огляді..мож і більше..
  17. томка

Оцініть рушницю

Якщо немає фото..хоч який опис..люфти..стан стволів..дерева...вороніння.
  18. томка

Запчастини ваз

...якщо 116 то цей лот заберу:)
  19. томка

Запчастини ваз

Скільки на Ваших...маєте змогу порахувати:rolleyes:
  20. томка

Запчастини ваз

Це зрозуміло..мене цікавить зірочки та ціпок..в мене 21213...
Зверху