Результати пошуку

1. oms

Разрядил Магазинные Патроны

Так, можливо, і не тільки по Вінчестеру. На фото - ті різновиди "американців", які маю в наявності. Вимірював, звісно ж, в тому місці, де корпус має найбільший діаметр. Winchester 209: 6,1 - 6,2 мм. Federal 209: 6,0 - 6,1 мм. Remington 209: 6,2- (6,17 - 6,18) мм. Для порівняння, СХ2000 мають...
  2. oms

Патрон: Winchester Super X 00 Buckshot (8,38 мм). Старий, куплявся років 10+ тому. Зірка 6 променів, запаяна, продавлена неглибоко, довжина готового набою: 58,1 - 58,7 мм. Швидкість, заявлена виробником: 404 м/с (1325 FPS). Тиск, заявлений виробником: Невідомо. Картеч: 30,1 гр. 8,2 - 8,4 мм. 3...
  3. oms

Порох NobelSPORT

Якщо оцінювати в межах порохів, що використовуються для гладкоствольної зброї (нарізні та артелерійські порохи - окрема тема), то А1 - "середній" порох, А0 - "повільний" прогресивний. Можна було б спитати "хто Вам сказав таку фігню?", але відповідь заздалегідь відома, скоріш за все... :-) Не...
  4. oms

Гільзи Фіоккі 12 к

Добрий день! Будь ласка, блакитна гільза - резерв 200 штук. Дякую!
  5. oms

Пижі контейнери Гуаланді дисперсанти для 24 г

Вітаю! Будь ласка, резерв на 500 шт (5 пачок).
  6. oms

Патрон: Rottweil Special 36 N 3 (3,5 мм), 36 гр. Старий, куплявся років 10 тому. Зірка 6 променів, сильно провалена, довжина готового набою: 57,5 - 57,7 мм. Швидкість, заявлена виробником: 380 м/с. Тиск, заявлений виробником: Невідомо. Шріт: 35,7 - 35,9 гр.; 3,5 мм. Круглий, м'який...
  7. oms

Скоріше, то загальноєвропейські реалії, якщо не всесвітні. Таку ж фігню можна спостерігати із набоями від DDupleks, Zala та Clever. Патрон: Clever Mirage T2 Xpert Game N 2 (3,50 мм), 32 гр. Свіжак, кінця 2024-го року. Зірка 6 променів, довжина готового набою: 57,3 мм. Швидкість, заявлена...
  8. oms

Патрон: ТАХО Сікач, куля 32 гр. Свіжий, виробництва кінця 2024 - початку 2025 року Завальцовка, довжина готового набою: 55,6 мм. Глибина завальцовки - 12,6 мм. Швидкість, заявлена виробником для цього набою зразка до 24.02.2022 року: 395 м/с. Тиск, заявлений виробником: Невідомо. Куля: Сікач...
  9. oms

Доброго! Мій друг пару тижнів тому купив в Харкові пачку за 515 грн. Це інший набій. Я не зміг знайти потрібний на сайті не тому, що не знаю, як шукати, а тому, що на сайті його просто немає. А це ЗОВСІМ інший набій... Схоже, що Maxam таки припинив. Але наприкінці 22-го року принаймні одну...
  10. oms

Патрон: Clever Mirage T2 Xpert Bior N 0 (4,0 мм), 32 гр. Свіже завезення. Зірка 6 променів, довжина готового набою: 57,8 мм. Швидкість, заявлена виробником: Невідомо. Тиск, заявлений виробником: Невідомо. Шріт: 31,3 - 32,1 гр.; 3,7 - 3,9 мм. Красивий, круглий, доволі м'який. Пиж-контейнер: Bior...
  11. oms

Бо то є саме AS - зелений з рожевим, його важко із чимось переплутати. Спробуйте збільшити фото, має допомогти. Патрон: ZALA Express N 3 (3,5 мм), 32 гр. Свіжий, зразку 24-го року. Зірка 6 променів, довжина готового набою: 58,0 мм, набій майже не підтиснутий. Швидкість, заявлена виробником: 400...
  12. oms

Так, під 28. Але деякі виробники використовують його (і не тільки його) також під більші наважки. Ось ще один приклад: https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Разрядил-Магазинные-Патроны.72561/page-32#post-1303441 Патрон: Clever Mirage Xpert Game N 5/0 (5,0 мм), 32 гр. Старий, куплявся в...
  13. oms

Стосовно самої моделі не знаю, а завезення точно свіже - ці набої з'явилися в магазині "Зброя" в Харкові в середнині грудня. Патрон: ZALA Express N 1 (4,0 мм), 36 гр. Свіжий, зразку 24-го року. Зірка 6 променів, довжина готового набою: 57,9 мм, набій майже не підтиснутий. Швидкість, заявлена...
  14. oms

Патрон: B&P Active Buckshot, 30 гр., 8,6 мм. Завальцовка, замість хрустика - прозорий пластиковий диск без канавок для запрограмованого руйнування (вага 0,3 гр, товщина 0,8 - 1,0 мм). Довжина готового набою: 58,5 - 58,6 мм. Швидкість, заявлена виробником: 380 м/с. Тиск, заявлений виробником: 550...
  15. oms

Патрон: Zuber Palla Target, куля 32 гр. Завальцовка, довжина готового набою: 57,2 мм. Швидкість, заявлена виробником: 430 м/с Тиск, заявлений виробником: 700 Бар. Куля: Zuber Target (турецька підрізка на Gualandi Borra-Proiettile). Вага 31,3 гр. Порох: 1,58 гр. Nobel Sport серії 206. Капсюль...
  16. oms

Патрон: Zuber Zero 0/3 (4,5 мм), 34 гр. Завальцовка, хрустик Zuber, довжина готового набою: 63,1 - 63,2 мм. Швидкість, заявлена виробником: 390 м/с. Тиск, заявлений виробником: 700 Бар. Шрот: 33,5 - 34,5 гр.; 4,4 - 4,7 мм. Не дуже круглий, твердий. Пиж-контейнер: Zuber 12/39 Power Wad. Порох...
  17. oms

Патрон: Zuber Zero 0/7 (6,2 мм), 34 гр. Туреччина. Чому "0/7" замість "7/0" - важко сказати. Завальцовка, хрустик "Crystal Cover" від Zuber, довжина готового набою: 63,4 мм. Швидкість, заявлена виробником: 390 м/с. Тиск, заявлений виробником: 700 Бар. Картеч: 34,5 - 34,8 гр.; 6,1 - 6,4 мм. 24...
  18. oms

Куля для гладкого ствола, якою вона має бути

Цікаво... Ще таких не зустрічав. То, мабуть, шось зовсім нове. Свіжі нобої, завезені минулого року, мали кулю із залитими полімерними частинами. Приблизно рік тому мій друг попросив мене зібрати для нього кульові набої з Вашою кулею "Удар" - йому подарували їх штук 20 чи 30, варіант загальної...
  19. oms

Саме так. Особливо, коли використовується зовнішній чок із портами, що призводить до різкого падіння дульного тиску ще до повного виходу хвоста з чока. Можливо, в мене паранойя та я помиляюся, але я вважаю, що треба унеможливити будь-яку верогідність роз'єднання голови та хвоста кулі під час...
  20. oms

Вважаю, найкращій варіант - експансивна свинцева куля. Загальною вагою приблизно 28 або 32 грами, щоб можна було ефективно та без надмірного тиску запускати її на контрдозі із використанням порохів під 32 або 36 грамів (за необхідністю - на порохах під 28 або 32 грами). Каліберна, без...
Зверху