Результати пошуку

1. pio

ТОП для щуки

Мені топ це залізо, найближча з відомих це spinex pike 3 але подобаються трішки важчі такого розміру. Інші типи приманок вважаю не гіршими, можливо кращими, але сам більше ловив на такі, відповідно і тримав і полюбляю такі)
  2. pio

Ідеальна сокира мисливця

Гадаю я помилився у своєму запитанні, цікавить чи робите класичною технологією, як фіни роблять свої такі? Дуже поверхово уявляю як вони робляться, розкажіть будь ласка. Бачив відео (порівнювали якісь різні сокири) де якийсь магазин (ножиків) продає такі ковані сокири, зроблені у нас, це ваші?)
  3. pio

Ідеальна сокира мисливця

Виглядають гарно. Вони ковані з цільного шматка заліза, без зварювання та зайвого обточування?
  4. pio

Національний день мисливства .

А ви член УТМР? Там підпис УТМР присутній. + пікіруючий сокіл
  5. pio

Перереєстрація мисливської гладкоствольної та холодної зброї

Мене штрафували та пояснення було таке: в 195 п.1 термін дії дозволу продовжується але є п.2 продовжується за зверненням громадян. Тобто, щоб скористатись 195 потрібно зробити звернення (написати листок та занести/email). Взагалі, таке враження, там діють не використовуючи нормативні акти але...
  6. pio

Коректор капсульного гнізда і висічки.

Вітаю. Резерв на коректор і висічку, разом. Напишіть, будь ласка, реквізити у п.п.
  7. pio

Література.

Про публікацію чужих документів? Чи можливо рекомендуєте ці книжки новачку?
  8. pio

ИЖ 54 глазами владельца

Чи важка?
  9. pio

Продовжино строк дії дозволів.

Повністю згідний, але ось продовження моєї історії: не подовжував дозволи згідно 195 (по причині), але подзвонили з районної дозвільної, ввічливо та дружньо поспілкувались, попросили подовжити, по можливості. Коли з'явився вільний час прийшов подовжувати. По факту, виписали штраф 80 з чимось...
  10. pio

Шомпол нерозбірний старих часів

Обидва шомполи резерв
  11. pio

Перереєстрація мисливської гладкоствольної та холодної зброї

old hunter, скажіть свою думку про працівника дозвільної системи, будь ласка. Тобто, на відміну від громадян, посадові особи державних органів користуються принципом "дозволено лише те, що прямо визначено законом". Тобто, хоч якого і нормативного акта, якою його частиною керується інспектор...
  12. pio

Ніж складний Zero Tolerance 0452CF

резерв
  13. pio

25 травня 2023 року засідання Всеукраїнської ради УТМР

> Фактически этот сайт - Админа. Он, правда, изначально согласовывал > действия с шуляром и ВС УТМР. Но те не очень заинтересованы > с мудаками на форуме нервы тратить! Разом з тим, Yura_83 створив та надіслав відкритий лист до УТМР - відповіді нема, не зацікавлені. PS: адміністрація, шана вам...
  14. pio

25 травня 2023 року засідання Всеукраїнської ради УТМР

Випадково дізнався що сайт УТМР переїхав до utmr.org.ua Дізнався що оновили Статут цього року, що тепер таки Скорий став керівником, раніше суперечливо це виглядало. Не знаю, як без матюків описати ці явища. Не розумію чому це так ховають.
  15. pio

Навігатори

Резерв
  16. pio

Наскільки шкідливо робити спуск в гвінтівці в холосту. cz455?

Можна зробити кульку з дерева (круглої палички суші) або з паперу скрученого в трубочку. Такі кулі бували і в холостих патронах.
  17. pio

Нові неопренові чоботи Bogs Classic Mossy Oak

Добрий вечір. Так то резерв, але мені не горить, якщо кому іншому, то добре.
  18. pio

Нові неопренові чоботи Bogs Classic Mossy Oak

Вітаю, якщо можна, то мені
Зверху