Результати пошуку

1. V

Куртка мисливська .

Вітання! Настає Весна,ціни падають...1750грн.
  2. V

Куртка мисливська .

Вітаю,шановне панство!До продажу куртка Soft shell на флісі. Колір маскувальний Reel Three дуб зелений. Абсолютно нова. Кишені спереду і ззаду,для дичини. Пахви з провітрюванням на застібці. Дуже тиха й вільна у крою. На фото тіло у висоті 180см. Вага 90 кг. На бірці розм.-М.Хоча схоже на L/X...
  3. V

Ніж мисливський стальМ390.

Продано tyrist 1945 .Ніж поїхав у Коломию.
  4. V

Нажаль...
  5. V

6. V

То якщо ,то геть не маю на них планів. Хочу їх продати
  7. V

Приват підійде?Чи наложка?
  8. V

Це шантаж?
  9. V

Прошу 1200. Й досить.
  10. V

Я продаю цей "витвір майстрів китайських",через ціну,яку мав з Аліекспрес...зайвого не прошу.
  11. V

Ціни цікаві. Можу від себе добавити(не маю нічого особистого) але маю у себе трохи фуганкоих ножів зі сталі 8х6НФТ. Якщо вам цікаво,то підкажіть ,будб ласка ,чи потрібно воно комусь. Лишилися з часів совка.
  12. V

Вітання. А як тоді оцінити таке...нібито ножик? Склад: Сталь M390 є преміум-класом нержавіючої сталі з порошковою металургією, і вона має точно відрегульований склад. Співвідношення компонентів сталі M390 включає приблизно 1,9% вуглецю, 20% хрому, 0,3% марганцю, 0,7% кремнію, 1% молібдену, 4%...
  13. V

Вітання усім!Маю на продаж ніж мисливський,рибальський,для грибників. У подарунковій коробці. Не поганий подарунок!Сталь М390. Довжина 175 мм.Клинок 92мм.Руків'я -оргскло. Піхви з міцного синтетичного матеріалу. Товщина леза 3мм.Ціна 1200грн.
  14. V

Мисливський фліс P.G Field.

Дякую усім! Продана.
  15. V

Мисливський фліс P.G Field.

Поїхала за бронюванням.
  16. V

Патронташ шкіряний 12 кал. на 36 набоїв.

Пропоную шановному панству ,колись тут придбаний, патронташ...з пацьорками.Виявився не до потреби. Стан на світлинах. Ціна 900грн.Пістони не продаються.
Зверху