Результати пошуку

1. B

Куплю для .410: навойник, калібрувальне кільце, закрутку тощо

Зробив заміри. Основний елемент навойника під сталеву гільзу - це має бути сталева трубка із зовнішнім діаметром 10,0-10,2 мм, товщиною стінки не більше 1 мм і довжиною від 100 мм. Ручку я вже якусь сам придумаю. Можна також суцільний стержень того ж зовнішнього діаметру. Але на "робочому" кінці...
  2. B

Під пластикові гільзи я вже собі зробив навойника. Латунних гільз в .410 не буває (або в наших краях не буває). Я дістав пару десятків сталевих кацапських під центробой. От під них потрібно точити трубчастий навойник, бо суцільним якщо працювати - потрощить наковаленку для центробою. Щодо...
  3. B

В цьому магазині під .410 лише матриця для закрутки. Я її давно вже купив. Всього іншого, включаючи саму закрутку - немає.
  4. B

Та вже замовив. Токаря знайти - це зараз теж завдання непросте. Половина служить, інша втекла. Думав, в когось лежить не потрібне.
  5. B

Добрий день! Шукаю приладдя для спорядження .410. В першу чергу потрібні калібрувальне кільце і навойник з голкою для декапсуляції центробою. Якщо є ручна закруточка, барклай і т. д., гільзи латунні чи сталеві - теж розгляну варіант купівлі.
  6. B

Продам папкові гільзи 12 калібру

Добрий день! Мені 10 штук потрібно. Продасте?
  7. B

Mossberg Silver Reserve

Підкажіть будь ласка, яка в неї загальна довжина?
  8. B

МР-43Е-1С 16×70

Через заборону використання свинцевого шроту по перу зараз в США почав відроджуватися 10 калібр))) 16 там точно не актуальний.
  9. B

Тоз -БМ 16/70, 1958 р .

По факту кажу вам як власник куркової хуглу 201: за якістю виготовлення, підгонки, обробки деталей і т. д. тозівки навіть близько не лежали. З тозівками я знаю про що кажу, бо зараз маю ТОЗ-63, ТОЗ-54 і ТОЗ-Б (як макет, на стіні висить). А раніше і ТОЗ-БМ була, потім продав. Крім того, по факту...
  10. B

Тоз -БМ 16/70, 1958 р .

Це була РСФСР, там могли бути інші правила полювання, ніж в УССР. Скажімо, в УССР промислового полювання взагалі ніколи не було, лише спортивне. А в РСФСР було. Очевидно, що на промисловій заготівлі правила інші, ніж на спортивному полюванні. Та й в УССР в ті часи були інші правила полювання...
  11. B

Тоз -БМ 16/70, 1958 р .

Ну от чого ви такі злі? Продавець чесно виклав фото лба колодки. Просто у різних людей різні уявлення про "прогари". Для колекціонера "прогари" починаються тоді, коли кільце навколо бойка з'явилося. А для мисливця совкової школи, який все життя стріляє з латунок з центробоєм, поки там немає вирв...
  12. B

Продам куркову рушницю ТОЗ-54, 12 калібр

На моєму ТОЗ-54 теж полосками: Більше того, ці полоски з'явилися ще на ТОЗ-63 та навіть на пізніх ТОЗ-БМ: Але в даному випадку це не питання зборки, адже курки ТОЗ-54 ні з чим не переплутаєш. Це свідчення того, що навіть в часи випуску ТОЗ-54 частину курків продовжували виготовляти з сіточкою.
  13. B

Тоз мод. Б

Якщо це ТОЗ-Б, то випуску 1956 року. Я бачив таку рушницю: технічно БМ, але маркування як на ТОЗ-Б. Та доволі чітко визначалася другим півріччям 1956 року. На цій маркування якесь нестандартне. З технічної точки зору (свердловка ствола та форма колодки) ця рушниця - це ТОЗ-БМ. Але якщо...
  14. B

Тоз - БМ 1959 р.в.

Довгоствольний варіант також є
  15. B

Тоз - БМ 1959 р.в.

Скажімо, я нову куркову хуглу 201 свого часу купив за 1000 дол. Зараз вони також приблизно стільки ж коштують.
  16. B

Гільзи 12 калібр

Добрий день! 4 штучки продасте?
  17. B

Тоз 80

Звуження чок і 3/4. "Imp Mod" - це improved modified, тобто 3/4 по-нашому. Класна рушниця. ТОЗ-80 сам по собі рідкість, а тут ще виконання.
  18. B

Тоз 54

Рушниця красива, але від ТОЗ-54 тут лише ствольна пара. В мене зараз в руках стандартний ТОЗ-54 і я можу підтвердити свої слова фотками. Отже, що я бачу: 1) Колодка та шарнір ців'я скоріше за все від ТОЗ-66 або ТОЗ-80. Бо обточувати рідну колодку було б занадто складно і дорого. 2) Дерево ців'я...
  19. B

savage 42

Резерв
  20. B

Продам французьку рушницю 16кал.

В інтернеті навіть паризьку адресу та телефон цієї фірми можна знайти))) Це щось на кшталт харківського "Латеку" - контора, що займалася крупновузловою зборкою зброї з придбаних комплектуючих
Зверху