Результати пошуку

1. L&M

Рушниця ATA ARMS NEO12 Woodcock кал. 12/76. Ствол - 61 см

Пане Олег, я чомусь не здивований, що ви є першим в резерві! ))) Ваш фасончик, а особливо довжина ствола! Прошу пробачення за флуд в темі. Рушниця сама по собі гарна. Вдалої вам угоди з купівлі-продажу. З пов.
  2. L&M

НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

Позицію Вашу я розумію. Я не живу ні в одній з вищевказаних областей. Та і їхати не маю бажання у зв'язку з ситуацією вцілому в країні, а також з ситуацією мобілізацій та бусифікацій. Просто створена така тема... В темі є пости скорочені з певною не повною інфою... Тільки спираючись на це було...
  3. L&M

НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

Ну а все ж таки........ ??? Трішки розгорнутіше. Звертаюсь до Вас як до ветерану форуму і старшої людини (можливо).
  4. L&M

Дякую! Я прийму до уваги Вашу пораду.;) А конкретніше стосовно мого питання Ви можете щось сказати? Не так стисло! Аби трішки розгорнутіше, якшо в нас уже зав'язалася така дискусія! З пов.
  5. L&M

Все для релоадинга 12К, 16К, 20К. Комплектующие Gualandi и отечественные. Гильзы новые и б/у. Gaep.

День добрий. Можна і мені прайс? Дуже давно уже не цікавився ні цінами ні асортиментом. Дякую. makc.kremen4yg@gmail.com
  6. L&M

Доброго усім дня!!! Я бігло перечитав останні пару сторінок теми і є маленьке питання для уточнення для себе. Якщо я правильно зрозумів то повноцінне полювання відкрите у 3 облаятях: Миколаївська, Закарпатьська та Черкаська? Повноцінне (тобто таке як до клятого повномаштабного вторгнення) це...
  7. L&M

Продам деревянные затыльники на приклад

Вітаю. Тоді можна буде вам прислати почтою затильник для зразку і розмірів і ви зробите такий? Затильник не товстий. Якщо можна напишіть в особисті орієнтовну ціну на виготовлення і телефон? Якщо не дуже хочете давати номер телефону, то хоча б по ціні в особистих зорієнтуйте. Дякую.
  8. L&M

Продам деревянные затыльники на приклад

День добрий. Скажіть тема жива? Чи вже затильники не виготовляєте?
  9. L&M

FRANCHI AFFINITY - 660 мм

Доброго дня. Резерв. В телефонній розмові все вирішили. Оформлюю дозвіл на придбання.
  10. L&M

ТОЗ 34Р

Ціна трішки вниз -11 000 грн.
  11. L&M

ТОЗ 34Р

Нова ціна 11 500 грн.
  12. L&M

ТОЗ 34Р

Продам рушницю ТОЗ 34Р. Рік випуску 1982 згідно маркуванню, перед номер вибиті літери УАБ №*****. Ствол 71 см., 12 калібр. Раковин немає, шат відсутній. У стволах є по кілька незначних подряпин. З такими придбав. За період користування не змінилися. Рушниця крутилась і розбиралась для чистки та...
  13. L&M

Ata Arms Neo 12 Stream

Отримав завдаток. Рушниця чекає нового власника. Закрию тему. З пов.
  14. L&M

Ata Arms Neo 12 Stream

В резерві по телефону. Точніше через viber. Так як з Київстаром не все гаразд на даний момент. З пов.
  15. L&M

Ata Arms Neo 12 Stream

Нова ціна 17 500 грн.
  16. L&M

Ata Arms Neo 12 Stream

18 000 грн. Розумний торг присутній.
  17. L&M

Ata Arms Neo 12 Stream

Рушниця в доброму стані. Купувалась в магазині у вересні 2020 року. Доглянута. Використовувалась обережно. Полювала тільки по перу. В стволі чисто. Покриття пластику ніде не здерте та не полущене. Комплектація заводська - власне рушниця, 5 змінних звужень, ключ, інструкція. Довжина ствола 71 см...
Зверху