Результати пошуку

1. М

Продам тоз 54

Продам тоз 54: . 12 калібр, довжина стволів 720 мм, вага рушниці 3200 гр., звуженя чок та напів чок.Шат відсутній, прогари навколо бойків теж. В стволах за патроником є сип в лівому стволі за патроником є царапини.На фото видно.Я другий власник купував в 2012 р. Сип і царапини вже були...
  2. М

Закрутка настільна,барклай 12к

Якщо ручна закрутка 12к та можна наложним платежем?То відправляйте м.Рівне відділ НП номер 37 отримувач Шинкар Михайло Михайлович 096-17-13-964.
  3. М

Продам кулі діаболо 12 к, з зубчиками

Всім доброго дня чи вечора кулі в наявності ціна 6 грн.
  4. М

Картечелійка 6 мм.

Продана?Якщо ні то резерв!
  5. М

виготовлення прикладів

Доброго дня потрібен комплект дерева іж27 м.Ось такого типу, ціна та терміни.
  6. М

Продам пулєлєйкі

Будь ласка хай служить.
  7. М

Продам пулєлєйкі

Без проблем.
  8. М

Продам пулєлєйкі

Резерв був зняти пулєлєйкі в продажі.
  9. М

Продам пулєлєйкі

Я написав вагу яка в мене вийшла.А в залежності від свинцю який буде використовувати новий власник куля буде або тягшою або легшою.
  10. М

Продам пулєлєйкі

36.1-36.2 залежить від свинцю
  11. М

Продам пулєлєйкі

Резерв прийнятий
  12. М

Продам пулєлєйкі

Причина продажи не стача часу
  13. М

Продам пулєлєйкі

Продам пулєлєйкі бренекообразна 12 калібр 18.4 діаметр - 550, грн, Діаболо 12 калібр 18.3 - 300 грн.
  14. М

Кулі в наявності. Ціна 6 грн за одну (виросла ціна на свинець).
  15. М

Куплю пулєлєйку 20 калібру.

Таку пулєлєйку маю в 12 і як тіки АлексД напише що відновлена по їх робота замовлю в 20.За ганзу дякую вивчаю по трохи.
  16. М

Дякую, що не пройшли мимо.З цим майстром вже спілкувався сказав десь чкрез місяць.А повідомлення створивм тому, що можливо хтось має старі запаси які не використовує чи кресленя особисті.
  17. М

Куплю пулєлєйку 20 калібру. Або можливо в кого є детальне кресленя буду дуже вдячний.
  18. М

Гарних Вам Результатів.І Вас з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим.
  19. М

Прийнято
  20. М

Кулі знову в наявност.
Зверху