Результати пошуку

1. Igor_pol

Снаряжение картечи

Легально стріляти картечинами можна або в окопі. Або по дронам,... Обговорення і спорядження буде коли виб'ємо москальню. А про власну - 3 дома, у відпустці перечислив, 1 зі мною + те що держава дала..щоб бистріше частини - шируповерт - гарний помічник
  2. Igor_pol

Підсумки 16 - 12 калібр.

Прийму залюбки
  3. Igor_pol

Іж 54 на оцінку

Все залежить від того що хочуть? А так - 200ує і усе придане
  4. Igor_pol

Куплю.

А яким боком лижі до релоаду?
  5. Igor_pol

'Агенти' Нової пошти

А відповідей немає...
  6. Igor_pol

Пуля 12 ..розривна.

Як летить? Є відстріл на купність?
  7. Igor_pol

Б 25

Комусь подобається одне, комусь інше... На кожен товар є свій покупець, поціновувач. А як закортіло, то все - і скільки того життя - хочеться, подобається, є можливість - беріть і отримуйте задоволення від володіння, користування)
  8. Igor_pol

Б 25

Там 2 Стволи нарізні?
  9. Igor_pol

Капсулятор для станка Texan Mec

5.20 Поднятие темы в продажном разделе разрешается только снижением цены - не менее чем на 1%. При нарушении данного требования - жёлтая карточка ( до 30 дней ).
  10. Igor_pol

УПС самоклёп и вспомогательные оборудование (обжимка цанговая, высечки и т. п.)

Дякую, отримав.. наснаги вам.
  11. Igor_pol

Станки ли лоад від пана РЕМ700

По перше - в начальному пості не вказані умови відвантаження, ну то й таке. Він - продаван - тут такий толерантний, ... Йому ніхто не давав права по телефону, незнайому людину, крити матом, лише на одне зауваження - я хочу отримати те як о він виставив на а продаж... Ну то таке, як кажуть - бог...
  12. Igor_pol

Щойно була розмова з продавцем . ... У даного пана дані станки я так зрозумів їдуть з США .. проте у розмові було сказано що я станок не отримаю. .. бо дуже хочу.... Незважаючи що я наголосив на те що я військовий.... Сказав, йому що обрисую цю ситуацію на форумі, на що отримав відповідь ...
  13. Igor_pol

Шановна спільнота, колеги, і модератори... Що це коїться? Оголошення було хто зна коли, були резерви, прощення про оплату. І тиша... Я все розумію, у пана продавця складне становище, але.... Окрім цих станків у нього безліч позицій. І він я так розумію - їзде, відправляє... А ті 6 людей які...
  14. Igor_pol

Станки Станок для снаряжения патронов LEE Load

Панове, купіть 4 станочка 20 калібру, бо відправляти будуть вічність
  15. Igor_pol

Продам ІЖ-54

А зниження ціни де? Підняття теми неінформативним повідомленням. Порушуєте
  16. Igor_pol

Шановний пане продавцю... Немного позже... Це коли?
  17. Igor_pol

Щось пан продавець мовчить, в лічку не пише
  18. Igor_pol

Резерв, на 1 шт для 12 калібру.. реквізити в приватні
  19. Igor_pol

УПС самоклёп и вспомогательные оборудование (обжимка цанговая, высечки и т. п.)

Доброго часу пане майстер, цангова обжимка донця цікавить
  20. Igor_pol

Я так розумію на нього комплект матриць іде?
Зверху