Результати пошуку

1. Степанович 2

Помер Іван ( vanhant)

Земля пухом ...
  2. Степанович 2

Весна іде, красу несе

У нас майже все вже відцвіло ... хоча прохолодна погода,особливо ночі, достала добряче. З неділі стовпчик темометра вже піде вверх.
  3. Степанович 2

Допомога захистникам від місцевих громад

Мукачево спрямувало на підтримку ЗСУ ще майже 14 млн грн 30.04.2026 | 19:0136 Світлана Редактор Депутати міськради внесли зміни до бюджету громади на 2026 рік, збільшивши фінансування оборони, соціальних виплат і окремих інфраструктурних проєктів.
  4. Степанович 2

Тихе полювання

Я не вів мову "про кращі варіанти" станом на квітень ... Я про те, що можна дочекатись підходу "нормальних" грибів і не ризикувати наслідками від сумнівних. Тут, видно, кожному своє :) .
  5. Степанович 2

Тихе полювання

В подібних ситуаціях, як на мене, алгоритм дій дуже простий і єдиний: не збирати всяку "нечисть" адже, для душі і безпеки, є і кращі перевірені варіанти. Подібними дослідженнями хай займаються теоретики, а практика має сказати - НІ, подібним експериментам і берегти себе і близьких від цього.
  6. Степанович 2

Тимчасові незручності в роботі форуму.

Хтось пресує форум чи що там? :rolleyes: Все повторилось менш, як через тиждень.
  7. Степанович 2

Великдень 2021-26

Приєднююсь до вітань! Смачної Пасхи. Всім здоров’я, миру та добра.
  8. Степанович 2

Допомога сім’ям загиблих у війні.

Світлана Редактор У Мукачеві з міського бюджету спрямували близько 2 мільйонів гривень на підтримку ветеранів війни, поранених військовослужбовців та сімей загиблих захисників. Як розповіли на сторінці міської ради, двоє військовослужбовців отримають по 50 тисяч гривень матеріальної допомоги...
  9. Степанович 2

Сказ.

Не знаходжу ТЕМУ куди розмістити дане повідомлення. Модератори, прошу виправити, а поки розміщу тут. Питання сказу виникає постійно і проблема актуальна. А от АЧС менше було на слуху. Та в Закарпатті пошесть набирає обертів. У лісах на Закарпатті фіксують загибель диких кабанів 07.04.2026 |...
  10. Степанович 2

Укуси кліща профілактика до і дії після укусу поради медика

Кліщі активізувались: Українське товариство мисливців і рибалок попереджає про загрозу для людей і тварин (ВІДЕО) 06.04.2026 | 10:0564 Редакція Mukachevo.net Фахівці закликають дотримуватися профілактики, адже кліщі переносять небезпечні інфекції — зокрема бореліоз, енцефаліт і...
  11. Степанович 2

Дякую, заспокоїли ...
  12. Степанович 2

Це тільки в мене форум "ліг" вчора день і сьогодні зранку? "На устройстве отсутствуют важные исправления, касающиеся безопасности ... "
  13. Степанович 2

Довжина чоку ствола ТОЗ 34

Практично те саме, що я описував вище, тільки ще з ілюстрацією. Значить даний спосіб має право на життя і дає результат.
  14. Степанович 2

Залишається все так, як є, нічого по новому немає потреби хромувати. Нічого не ржавіє.
  15. Степанович 2

Не заперечую, що є, напевно, і кращі та просунутіші. Але ця працює теж. А ваш варіант, який, цікаво? заводське устаткування чи як?
  16. Степанович 2

Мати рукастого помічника чи йому бути помічником купити регульовану розвертку, зробити направляючі втулки для шомпола , щоб розветка по стволу йшла строго по його осі, працювати зі сторони патроника і по чуть чуть до заданого діаметру, попередньо весь час перевіряючи і ще краще відстрілюючи...
  17. Степанович 2

Раз так хочете змінити чокові звуження, то крім обрізання можна розглянути і варіант розвернути чоки. тоді і довжина ствола збережеться і не переживати, що будуть проблеми. Це може бути і простіше чим обрізання, бо не потрібно переставляти мушку і з займатись пайкою стволів.
  18. Степанович 2

Не паліть трави!!!

Підпали сухостою продовжуються і є поширеним явищем не дивлячись на заборони і відповідальність. Та і надто багато у нас ще участків полів, балок і т.п., тому є чому горіти. Раніше це явище, як на мене, було менш виражене. Кожен клаптик землі оброблявся, викошувався мав господаря. Селянину...
  19. Степанович 2

Весна іде, красу несе

У Мукачеві вже розквітають сакури (ФОТОФАКТ) 22.03.2026 | 10:2060
Зверху