Результати пошуку

1. В

Бойова пружина до французької двостволки

Здоров'я бажаю. Все що зустрічав в французах ,це пластинчасті пружини зовні схожі на іжовскі та зімсона та таких же аналогів. Відмінність це довжина плечей ,потрібно розміри орігенальної. В наявності є такі розміри як на світлині.
  2. В

Savage AXIS II

Здоров'я бажаю у сім. Якщо ложе за якихось причин вийшло з ладу і одиниця не на продаж ,то ложе з урахуванням навісів потрібно робити під свої параметри так як гребінь прикладу є третьою точкою опори і це є суттєвим аргументом про пострілі і результату подання щось у рюкзак Миру і добра усім.
  3. В

Допоможіть оцінити

Здоров'я бажаю. Може хтось володіє інфою хто має таку ствольну пару на продаж.
  4. В

Допоможіть визначити.

Здоров'я бажаю. Багато імпортних хороших рушниць ішло з 65 патроніком в тому числі і Ляфоше ,і переконавшись пхають 70 гільзу пова під зірочку входить в потім станеться не довели господи біда.
  5. В

Куплю правую боевую пружыну тоз 63

Здоров'я бажаю. Добре.
  6. В

Куплю правую боевую пружыну тоз 63

Здоров'я бажаю. Є така річ.
  7. В

Іж-18

Здоров'я бажаю. Те що треба.
  8. В

Іж-18

Здоров'я бажаю. Різьба на 3мм мушки ,антапку вушко чи під пайку взборі є різні в наявності.
  9. В

З.Ч. Алтай 20к.

Здоров'я бажаю. Скиньте фото конкретних деталей так легше буде шукати ,часто валяється в когось не знає від чого.
  10. В

Пружини на Тоз Бм

Здоров'я бажаю. Ліву пружину та засцібку цівки можу подарувати
  11. В

Куплю пружиныТОЗ БМ

Здоров'я бажаю. Є в наявності пружини різні.
  12. В

Запчастини іж 43

На продажі колодка іж43 в чудовому стані без прогарів номера вибитого не було і ніхто не прибирав ціна 5000 Цівка 1500 Бонусом вся комплектація колодки. Резерв в темі ,побажання в приват.
  13. В

Куплю чок Gemini 0.38 на “ATA ARMS NEO 12”

Здоров'я бажаю. Є ще такі
  14. В

Цевье ИЖ-26Е

Усім здоров'я. Якщо потрібна пружина до шарніра то можу допомогти з доукомплектуванням. Дякую.
  15. В

Куплю чок Gemini 0.38 на “ATA ARMS NEO 12”

Здоров'я бажаю. У знайомого є оце від яких моделей не знаю думаю що можна встановити.
  16. В

Куплю цівку до ІЖ-26

Здоров'я бажаю. Можливо тут є щось схоже.
  17. В

Естрактор

Здоров'я бажаю. При потребі зніму розміри,по пам'яті тоз БМ і Тоз 25 еденточні. У 58 товща вісь по-моєму 5мм
  18. В

Куплю гвинти на потиличник.

Здоров'я бажаю. Найшов поки що ці. Потрібно розміри зроблю.
Зверху