Результати пошуку

1. В

Продам рушницю Greifelt & Co Suhl, м. Зуле, Німеччина, 1947 р.в., калібр 12/70

Доброго вечора! Приклад рідний. А ось під задню накладку, здається зроблена пластикова прокладка товщиною 5-6мм, мабудь задля подовшення прикладу. Я не дуже розбираюся у зброї, бо я не мисливець, тому вибачте, якщо мої пояснення не компетентні. Додам фото прикладу, може Ви краще зрозумієте що до...
  2. В

Продам гидрокостюм для дайвинга Seac Sub Muta Sea Deep, 5 мм, мужской XL, Италия (новый) + Ласты для дайвинга Seac Sub (б/у).

Продам гидрокостюм для дайвинга и подводной охоты Seac Sub Muta Sea Deep. Толщина 5 мм. Мужской. Новый. Размер XL (рост 178-189 см, вес 84-97 кг, обхват груди 102-110 см, обхват талии 88-92 см, обхват бедер 100-104 см). Материал — неопрен. Тип — мокрый. Производство Италия. Костюм состоит из...
  3. В

Продам гарпунное ружье для подводной охоты ASSO-65 SEAC SUB (Италия), новое

Мощное и легкое в эксплуатации пневматическое гарпунное ружье для подводной охоты ASSO-65 SEAC SUB, производство Италия. Длина: 65 см; Прицельная дальность в воде: 2-2,5 м; Мушка; Расположение зацепа: задний; Плавучесть без гарпуна: положительная; Диаметр гарпуна: 8 мм; Диаметр резьбы гарпуна: 7...
  4. В

А про яке клеймо Ви кажете? Як воно виглядає? І коли саме було вивезене обладнання з підприємства Грейфелт з міста Suhl (Зуль)?
  5. В

Дякую, за Ваш коментар. Не буду з Вами сперечатися у історичних питаннях, я не фахівець у зброярстві. Свою інформацію знайшов у інтернеті і вона співпадала зі спогадами дідових розповідей. А те, що рушниця оригінальна, а не на "коліні" зроблена, впевнений на 100%. По-перше, по закінченню війни...
  6. В

Дякую, шановний, за Ваш коментар та поради. Якщо людина щось продає, то мабудь в неї на то є потреба. Що до торгу, то це безумовний закон ринку. Знайдеться покупець - по ціні договоримося. А пам'ять будь про кого, я вважаю, треба зберігати у душі та добрих спогадах, а не у сейфі, якій майже...
  7. В

Продам класичну німецьку гладкоствольну мисливську рушницю фірми Greifelt & Co Suhl (Грайфельт), випуск квітень 1947 року, калібр 12/70, круппівська тигельна сталь.Довжина ствола: 75 см. Вага рушниці 3100 гр.Горизонтальне розташування суцільнолитих стволів, ежектор, дерево рідне. Стан рушниці...
Зверху