Результати пошуку

1. 2209

Німецька «горизонталка»

Теж бачу чітку 9!
  2. 2209

Звіти з риболовлі 2023/26

Південний Буг Медовий кук Сомик на червʼяка
  3. 2209

Заяць і його популяція в Україні .

Не ляканий)))
  4. 2209

Гільза

Знайшов в дідовій майстерні гільзу. Дід давно помер і не був мисливцем. Відчистив і хочу дізнатись її походження. В інтернеті не знайшов. Надіюсь тут знайду підказки. Клеймо старався сфоткати максимально чітко, наскільки це вийшло. 12 калібр, 58 року ….
  5. 2209

Тихе полювання

Це з того роду, що всі гриби їстівні, але деякі лише раз?
  6. 2209

Помогите оценить sauer

Дякую за відповідь, але чітко бачу 2, а не 9. Тому й перепитав. Жовтень 1932 року?
  7. 2209

Помогите оценить sauer

Цифра 1032 це вага стволів?
  8. 2209

Весна іде, красу несе

На На вихідних гуси летіли на півдні Хмельниччини. Також бачив припутня.
  9. 2209

Зброя як мистецтво

Яка вага виробу?
  10. 2209

Полювання на лисицю

У ваших краях шакал був раніше? Чи в період війни прийшов?
  11. 2209

Зимова пора

В загонку - так! На номер - таке собі задоволення)))
  12. 2209

Іж 54 на оцінку

Усім дякую за обговорення і думки! Так і є, не бачу сенсу в її придбанні для себе для подальшого вкладення ресурсів. Можливо вона дійсно ще постріляє, але..... Спадщина відкриється через 6 місяців, рушниця територіально в м. Хмельницький. Якщо раптом когось зацікавить - напишіть в особисті, дам...
  13. 2209

Іж 54 на оцінку

Так я ото ж і думаю, що дерево і метал можна привести в порядок, але насторожує "коцка", яку реально видно в стволі. Відразу не помітив, але якщо добре придивитись - вона є ((((((
  14. 2209

Іж 54 на оцінку

Після смерті мисливця залишилась рушниця, в сімʼї інших мисливців немає. По рушниці є нюанси. Тому прошу допомогти визначити чи варто його купити для себе. Цікавлять думки і підказки форумчан. Іж 54 1962 року 12 калібру, ствол 750. Фото не дуже, але які є. В стволах ніби дзеркало, але правий...
  15. 2209

Сайга 7,62 * 39

Настріл невідомий.
  16. 2209

Сайга 7,62 * 39

Форумчани, потрібна допомога у оцінці. Мисливець помер, залишився після нього карабін Сайга 93 року 7,62*39 з оптикою. Є три магазини. Заздалегідь вдячний.
  17. 2209

Полювання на лисицю

В одному з районів Хмельниччини на цих вихідних. Кажуть, що шакал, я впевнений що вовк. Які будуть думки?
  18. 2209

Полювання на лисицю

Бо він в селі в переважній більшості сидить. Хмельниччина аналогічно, зайці і кози. Лис дуже поодинокий.
  19. 2209

Полювання на лисицю

У Вас там і шахеда можна знайти) і Кинджал) Будьте обережні
Зверху