Результати пошуку

1. П

УПС самоклёп и вспомогательные оборудование (обжимка цанговая, высечки и т. п.)

Вітаю.Скажіть будь ласка чи приймаєте Ви замовлення? Цікавить триммер 12 кал.
  2. П

Продам дріб заводського виготовлення

Вітаю.Підкажіть будь-ласка чи актуальна тема.Цікавить дріб 3/0.
  3. П

Продам пули Бреннеке 12, 16, 20 калибра.

Вітаю.Скажіть будь-ласка чи актуальна тема,цікавить 12 кал, розцінки.
  4. П

Проводник пыжей.

Вітаю! Перепрошую за дитяче питання,але УПС маю,а яке призначення цієї приспособи?Може вона і потрібна річ у спорядженні патронів якби знати для чого.
  5. П

Atrox

Дякую за практичну пораду бо маю таку ж рушницю і хотілося б привести її до ладу.Питання в тему,а місця запилювання не варто покрити чимось щоб туди не закрадалася іржа?
  6. П

Чоки до турка

Резерв до вияснення.Переходжу на приватну пошту.
  7. П

Чоки до турка

Дякую, але трохи стрьомно експериментувати з такими речами на стволі.Вдалого продажу.
  8. П

Чоки до турка

Про всяк випадок скидаю Вам зображення і розміри тої деталі,якою укомплектована моя помпа з заводу. Можливо це дасть Вам розуміння підходять ті чоки чи ні.
  9. П

Чоки до турка

Вітаю!А підкажіть будь ласка чи підходять ці чоки до турецької помпи Huglu Atrox T ?Чув що турки використовують різні різьби при виготовленні рушниць, хотілося б знати напевне.Буду вдячний за відповідь.
  10. П

Продам дульні звуження до Huglu Renova

Здрастуйте.Скажіть,а ключа до цих звужень в комплекті немає?
  11. П

Huglu Atrox

Дякую.Звертався,але на даний час немає.
  12. П

Huglu Atrox

Здрастуйте, скажіть будь ласка чи Ви не хотіли би продати дульні звуження окремо?Або можливо підкажете де їх можна придбати? Буду вдячний за відповідь.
  13. П

Нож из фуганка

Дякую,вже придбав.Бажаю гарних торгів.
  14. П

Нож из фуганка

Здрастуйте, скажіть будь ласка чи ще знаходиться в продажу даний ніж і якщо так то чи є номер телефону за яким можна було б проконсультуватися за згаданий ніж? Дякую за відповідь.
  15. П

Все для релоадинга 12К, 16К, 20К. Комплектующие Gualandi и отечественные. Гильзы новые и б/у. Gaep.

Дякую за відповідь,але по вказаному хештегу група у ФБ не відкривається,пише помилковий хештег.Можливо є просто назва групи за якою я зміг би її знайти? Дякую за відповідь.
  16. П

Комплектуючі для спорядження набоїв.

Здрастуйте.Підкажіть будь-ласка куля Удар 12 калібру з Вашого каталога стальна?І ще можливо маєте на продаж кулю Рубейкина 12 калібру? Дякую за відповідь.
  17. П

Все для релоадинга 12К, 16К, 20К. Комплектующие Gualandi и отечественные. Гильзы новые и б/у. Gaep.

Здрастуйте.Скажіть будь-ласка кулю Рубейкина 12 калібру маєте в продажу чи можливо плануєте ввести в асортимент? Дякую за відповідь.
  18. П

Пуля Рубейкина.

Здрастуйте.Тема все ще актуальна?
  19. П

Обжимка донца гильзы

При обжимі денця гільзи таким способом рекомендовано денце змастити силіконовим або якимось іншим мастилом,нанесеним на шматочок поролону.Повинно допомогти.Якщо ні то цангова обжимка таких проблем не має.
Зверху