Дякую за практичну пораду бо маю таку ж рушницю і хотілося б привести її до ладу.Питання в тему,а місця запилювання не варто покрити чимось щоб туди не закрадалася іржа?
Про всяк випадок скидаю Вам зображення і розміри тої деталі,якою укомплектована моя помпа з заводу.
Можливо це дасть Вам розуміння підходять ті чоки чи ні.
Вітаю!А підкажіть будь ласка чи підходять ці чоки до турецької помпи Huglu Atrox T ?Чув що турки використовують різні різьби при виготовленні рушниць, хотілося б знати напевне.Буду вдячний за відповідь.
Здрастуйте, скажіть будь ласка чи Ви не хотіли би продати дульні звуження окремо?Або можливо підкажете де їх можна придбати? Буду вдячний за відповідь.
Здрастуйте, скажіть будь ласка чи ще знаходиться в продажу даний ніж і якщо так то чи є номер телефону за яким можна було б проконсультуватися за згаданий ніж? Дякую за відповідь.
Дякую за відповідь,але по вказаному хештегу група у ФБ не відкривається,пише помилковий хештег.Можливо є просто назва групи за якою я зміг би її знайти? Дякую за відповідь.
Здрастуйте.Підкажіть будь-ласка куля Удар 12 калібру з Вашого каталога стальна?І ще можливо маєте на продаж кулю Рубейкина 12 калібру? Дякую за відповідь.
При обжимі денця гільзи таким способом рекомендовано денце змастити силіконовим або якимось іншим мастилом,нанесеним на шматочок поролону.Повинно допомогти.Якщо ні то цангова обжимка таких проблем не має.