Результати пошуку

1. EARL

Різне по 308 win. калібру.

Продано.
  2. EARL

Рибальські вудлища 6м. Flagman, Shimano. Двоколінна кінцівка від фідерного вудлища.

На залишку - Двохколінний кінчик до фідерного вудлища у відмінному стані. Діаметр вершинки яка входить в друге коліно 3,35мм. Діаметр трубки другого коліна яка находить на третє коліно 8,3мм. Може комусь цей кінчик згодиться на запчастини. Ціна 250 грн.
  3. EARL

Набор для чистки

Якщо не продано, то резерв.
  4. EARL

Рибальські вудлища 6м. Flagman, Shimano. Двоколінна кінцівка від фідерного вудлища.

Продам рибальські вудлища та двохколінну кінцівку від фідерного вудлища. - Вудлище махове карбонове 6м. в стані нового, було на двох рибалках Flagman Forse Active ціна 550 грн. - Вудлище телескопічне 6м. в стані нового, було на двох рибалках Shimano Nexave Sport Winner ціна 450 грн. -...
  5. EARL

- Сайзер для мосінських та свинцевих куль 30-х калібрів (нержавійка) - 390 грн. - Контргайка для матриць (нержавійка) - 90 грн.
  6. EARL

Гайка 100 грн.
  7. EARL

Для спільного діла...

Це дріб ф3,5мм. В мене найменша фреза 4,0мм. Не підходить з багатьох причин ще... З Пов.
  8. EARL

Куплю картечелійку на 5,5 мм.

Ось так це виглядає. З Пов. https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BB%D1%96%D0%B9%D0%BA%D0%B0-6-%D0%BC%D0%BC.50250/page-7
  9. EARL

Я грію в ковшику на туристичнрму газовому балоні в гаражі. Коли вогонь малий, свинець розплавиться, але хорошої відливки не буде, бо мала його температура. Поки донесеш ковшик до форми, він майже застигне, а ще треба аккуратно залити його... Вся справа в температурі сплаву. Грію на повному...
  10. EARL

Зрозуміло. Якщо зірки зійдуться в мене, зроблю зразу ж. З Пов.
  11. EARL

Написав в лічку.
  12. EARL

Доброго вечора, Вадиме! Поки варіантів немає ніяких. Два місяці завод уже не працює і 90%, що його умертвили "хороші люди"...З кожним днем у мене надія тане, що все відновиться... Так, що наразі тільки цей варіант. Щоб трохи здешевити Вам витрати, візьму на себе пересил. Моя карта Приватбанк...
  13. EARL

До Артеміса СР2 (пневматика).

Добавлю. Перехідник - подовжувач з різьби в модері 1/2" - 28 UNEF на різьбу артемісеподібних стволіків М10х1 (нержавійка) - 150грн. Також добавлю штатний розбірний (алюм.) модер від Артеміса СР2 - 800 грн. З Пов.
  14. EARL

Модер з перехідником продані.
  15. EARL

Доброго вечора Вадиме! Є така лійка ф5,5 + ф4,0мм. 800 грн. З Пов.
  16. EARL

Цілики продані.
  17. EARL

Продам залишки до Артеміса СР2. - модер друкований з перехідником - подовжувачем (нерж.) з різьби М12х1 на різьбу М10х1 - 450грн. - магазин оригінал - 750грн. - цілик довгий (плоска основа) з пружинкою і гвинтиками к-кт - 350грн. - цілик короткий (кріплення на ластохвіст) з пружинкою і гвинтиком...
  18. EARL

Контргайка до матриць. Сталь нержавійка. 120 грн.шт.
Зверху