Результати пошуку

1. Віталій_ua

ПРИВЕЗУ З США МАЙЖЕ ЛЮБИЙ ТОВАР ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, АВТОТРАНСПОРТ.

І як ви уявляєте як це пройде по нашому законодавству? Автор теми вибачте за мої 5 копійок
  2. Віталій_ua

лісовий і мисливський журнал

Куплю "лісовий і мисливський журнал" номер 4 за 2019 рік
  3. Віталій_ua

Прошу оцінити іж-26

На жаль,на зараз те що є.Які ще фото попросити щоб зробив власник?Я розумію стосовно вживаності,цікавить приблизна її вартість.
  4. Віталій_ua

Прошу оцінити іж-26

Рік виготовлення нече 1970 якщо помилилися то експерти підправлять,нюансів з механізмом немає
  5. Віталій_ua

Прошу оцінити іж-26

Знайомий хоче продати рушницю іж-26.підкажіть скільки може вартувати.фото робив не я,тож прошу строго не судити.Рушницю в руках не тримав,за словами власника в стволах зеркало.
  6. Віталій_ua

Продовжино строк дії дозволів.

Якщо це в вас перше продовження після створення єрз то без відвідування не пройдете,гладкоствольну фотографують в обов'язковому порядку
  7. Віталій_ua

Приклади

Другий зверху не з іж-17?
  8. Віталій_ua

Спробуйте натиснути де я обвів,та є графа повна інформація
  9. Віталій_ua

В мене відобразився,той що книжечка пише (оцифрований)
  10. Віталій_ua

Продам книги на мисливську та рибальсьбку тематику.

шукаю газету "полювання та риболовля" номер 3 за березень 2002 року,можливо маєте?
  11. Віталій_ua

Відновлення дерев'яних деталей зброї.

Доброго дня,яка на зараз вартість реставрації?
  12. Віталій_ua

Додам що витяг про переоформлення видають лише тоді коли зброя змінила власника
  13. Віталій_ua

Доброго вечора.перечитав повідомлення і хочу поділитися з вами своїм досвідом.переоформляв я батьківську зброю на себе(різні райони) .(Це може бути корисно тим хто куплятиме зброю з рук).чи то через халатність дозвільника чи нової системи але процес пере переоформлення зайняв дуже багато...
Зверху