Результати пошуку

1. V

Беретта 682 голд.

Вітаю! Рамка запитання (стрижні) відновлені?
  2. V

Штани мисливські ElkSprings TrueSuede Pant - Strata

Вітаю! Можна заміри у сантиметрах (довжина, півобхват поясу).
  3. V

Порох Сокол

"Мірка" - об'ємне дозування. Використовував об'ємне дозування за допомогою дозатора Lyman 55 ideal з десятком нобелів - розбіжність не більше 0,01 г. Інша справа, що мірка має бути НЕ від Сокола.
  4. V

порох Крук

З відстрілу Олександра Кульбіцького, нарівні стабільності по швидкості шроту "Крука" при мінусовій температурі був лише B&P F2x32. П.С. На кращі часи маю обидва.
  5. V

Рюкзак Ремінгтон

Вітаю! Який об'єм та скільки відділень ?
  6. V

ТОЗ 57 к. 12/70

Вітаю! Яке сверлення стволів? Дульні звуження (розмір, довжина)? Вага рушниці ? П.С. І цікаво глянути на лоб колодки.
  7. V

Стрелковая куртка Seeland

Оплатив.
  8. V

Стрелковая куртка Seeland

Вітаю! Якщо у наявності - другий у резерв.
  9. V

Весна іде, красу несе

Сьогодні у центрі Хмельницької області теж бачив і навіть відзняв відео гусей, але файл завеликий (52 сек.), нажаль.
  10. V

Іж 57

Вітаю! Бойки там у нормі, як і бойові пружини. Брандтрубки стоять врівень зі щитком колодки і їх технологічні отвори виставлені горизонтально, як має бути. Контргвинти теж виставлені правильно. Що намагались робити з правою брандтрубкою - ні продавцю, ні мені, як колишньому власнику рушниці -...
  11. V

Світер Verney Carron

Резерв.
  12. V

Жилетка EWM

Резерв.
  13. V

Порох NobelSPORT

На сайті "Ібіс" по А1 SP заявляють, що 1,71 г/36 г шроту видає швидкість 382 м/с.
  14. V

Порох NobelSPORT

Вітаю! Крім А0, С7L та А6 SP на 36 грамів снаряду розрахований А1SP. Сам підібрав по кучності, різкості та рівномірності М686х1,65 г А1 SP xП/К х 32 г шроту з зірка -закрутка. По сухій сосновій дошці шрот #5 - понад 4 діаметри. Рушниця зі стволом 12х76х710 ми, 18,6 ми сверловка, чок (0,5 ми).
  15. V

Гільза Папка з Бонусами CHEDDITE 12/70 T3

Резерв.
  16. V

Порох NobelSPORT

Мені ще ні разу в баночках по 200 г. та 250 г. прозорих і чорних, фасованих на "ТАХО" не доводилось купити "щось не те" (брав 206 SV, 206 V, С7 UV, С7). Навіть розвісний A0, А1SP, 206 V, B&P F2 x 28 завжди приходив такий, як треба.
  17. V

Порох NobelSPORT

Варто згадати за порох "Сільвер" марки "Б". Його колись відстрілювали й з напівмагнум наважками. На 35 г. у 12 калібрі під закрутку дає невеликий тиск.
  18. V

МЦ-9, зовнішньокуркова

Згоден! Колись пан tyrist1945 відрадив мене розвертати дульні звуження на моєму німцю, за що йому вельми дякую! Так і в цій рушниці - не варто її псувати.
  19. V

МЦ-9, зовнішньокуркова

У мене в арсеналі інші рушниці. Є й з 1,25/1,25, але вагою 2,98 кг.
Зверху