Результати пошуку

  1. NickTN

    Куплю горизонталку для охоти з легавою

    Не реклама!!! І ціна без знижки! https://ibis.net.ua/products/details/ruzhe-fabarm-classis-20-english-kal-2076-rjg/
  2. NickTN

    Куплю горизонталку для охоти з легавою

    З бюджетом який ви озвучили, я думаю і з нових рушниць щось можна підібрати))), любий магазин для вас зробить максимально можливу знижку, аби ви купили їх рушницю)
  3. NickTN

    Куплю горизонталку для охоти з легавою

    Я уважно прочитав вашу тему, але запропонува ІЖ 43К, як рушницю яка підходить до полювань з лягавою дуже і дуже як по дульним звуженням (обидва циліндри) так і по безпеці під час полювання, але ви праві і вона не відповідає одному з критеріїв (країна виробник), з Пов.
  4. NickTN

    Куплю горизонталку для охоти з легавою

    От так!!!!! можливо людину і зацікавить по ряду причин: 1) ціна 2) наявність зараз 3)стан 4) і ще раз ціна!!! Яке ваше відношення до цієї теми?
  5. NickTN

    Куплю горизонталку для охоти з легавою

    ІЖ 43к? Якщо цікавить пишіть, з Пов.
  6. NickTN

    Куплю Marlin Original Golden-39A

    Є у наявності, відпишіть у ПП, номер куди можна фото вислати, з Пов.
  7. NickTN

    ИЖ-43К

    Печерськ
  8. NickTN

    ИЖ-43К

    Хто дислокується у Києві може під’їхати і своїми очима все оглянути, на мою думку зріз стволів такий був з заводу, якщо знайдуть паспорт то викладу сюди
  9. NickTN

    ИЖ-43К

    Сьогодні переміряв та переважив наче все відповідає нормам
  10. NickTN

    ИЖ-43К

    Ще раз даю вам відповідь його поки хазяїн ге знайшов.
  11. NickTN

    ИЖ-43К

    Шановний Алтай 1972, не треба судити всіх по собі! Для тих хто не вірить слову чи не хоче читати! Рушниця не моя! Сюди виставлена для обговорення а не критики і зізнання в тому чого я не робив (стосовно обрізки стволів), щодо паспорта повторюся, якби я його мав то одразу все вистави би,і...
  12. NickTN

    ИЖ-43К

    Рушниця не моя, поставлена задача зорієнтувати в ціні, а після цього виставити на продаж, до вихідних збираю повну інформацію, а з понеділка більш за все буде виставлятися на продаж, з Пов. Щодо зрізу стволів сам насторожився, але припускаю що це так на заводі обрізали стандартні стволи до...
  13. NickTN

    ИЖ-43К

    Буду біля рушниці знову , зроблю більше фото та спробую зважити, порядок спрацювання курків теж напишу. Так курки дійсно служать для взводу бойових пружин, при «переломі» рушниці окрім екстракції гільз і зміни положення стволів нічого не відбувається.
  14. NickTN

    ИЖ-43К

    На що ображатися? Є думка яка має право існувати, зі сторони воно трохи схоже і виглядає))) Але покрутив його у руках, якщо чесно то сподобалося , але ви праві змінні чоки реально змінили би ситуацію.
  15. NickTN

    ИЖ-43К

    Як би все мав одразу все додав би, якщо буде то обов`язково додам, з вагою спробую уточнити, але сумніваюся що вона буде супер легкою. Що дасть паспорт?
  16. NickTN

    ИЖ-43К

    Дякую.
  17. NickTN

    ИЖ-43К

    Доброго всім здоров`я, знову звертаюся з проханням у оцінці рушниці «ИЖ-43К», яка орієнтовна ціна на сьогодні? Стан та клейма на фото. Можливо буде виставлена на продаж. Калібр 12, довжина стволів 680мм, вагу не мав можливості дізнатися,з Пов.
  18. NickTN

    Патронташ и Патронная сумка.

    Реквізити у приват чекаю, з Пов.
  19. NickTN

    Патронташ и Патронная сумка.

    Забрав би два лоти, з Пов.
  20. NickTN

    Прошу допомоги! Чи справді Дрейзе?

    Потримавши у руках можу зробити висновок, що це залишки Дрейзе(((( Будь які написи чи клейма відсутні
Зверху