Результати пошуку

  1. BOGDAN BAR 2015

    Чохол на ремінь.

    Обміняю чохол кірзовий виробництва СРСР на ремінь для рушниці також виробництва СРСР. Цікавить брезентовий,або шкіряний в нормальному стані. Стан мого чохла на фото.
  2. BOGDAN BAR 2015

    Чохол для переломки. Кірза.

    Продам чохол для переломки. Стан чохла та розмір на фото. Старенький але ще міцний,внутрішня перегородка відсутня. Декілька років назад відремонтований,прошито обкантовку. Ціна 300 грн. Відправка Новою,або Укрпоштою.
  3. BOGDAN BAR 2015

    Утеплювач парки MTP.

    Продам утеплювач парки армії Великобританії. Розмір 190/100,наш 52 на зріст до 190см. Ціна 1000 грн.
  4. BOGDAN BAR 2015

    Куплю естонську гончу.

    Доброї пори доби. Шукаю для друга цуценя естонської гончої. Наявність документів обов'язкова. Вінницька і Хмельницька область.
  5. BOGDAN BAR 2015

    Маскхалат білий.

    Куплю білий маскхалат. Мій зріст 187 см розмір одягу 54,на формі пише 54/5 ріст. Потрібно для служби.
  6. BOGDAN BAR 2015

    Чохол.

    Продам чохол,стан на фото. Ручки для перенесення не було,чохол йшов разом з рушницею при покупці.Всередині перегородка є,але трохи прорвалася від антабки столів,при бажанні можна підшити. Відправлю Новою,або Укр Поштою. З наложеним платижем сенсу гратися не бачу,тому гроші на картку і я...
  7. BOGDAN BAR 2015

    Приклад ИЖ-12 12 калібру.

    Куплю приклад,або комплект дерева до рушниці ИЖ-12 12 калібру у нормальному стані,без тріщин.
  8. BOGDAN BAR 2015

    Куплю ежектор до Иж 58МАЕ.

    Куплю ежектор до Иж 58 МАЕ 12 калібр.Попередній власник запаяв рідний.
  9. BOGDAN BAR 2015

    Англоруська гонча. Сука.

    Вінницька область ,Барський район с.Лядова. Бігає сука англоруська гонча,до рук не йде,навіть не зміг підійти щоб сфотографувати. Може хтось з форумчан полював там і загубив.
  10. BOGDAN BAR 2015

    Куплю підсумок на 8 патронів 16 калібр.

    Куплю шкіряний підсумок на 8 набоїв,бажано СРСР і в нормальному стані.
  11. BOGDAN BAR 2015

    Retay Gordion.

    Доброго часу доби,товариство. Можливо є власники такої рушниці?Хочу дізнатися думку про цю модель і порівняти з НЕО 12. Retay Цікава бюджетна рушниця. Є і у варіанті комбо. Посилання залишаю нижче. https://ibis.net.ua/products/details/ruzhe-retay-gordion-jet-light-1276-76sm/...
  12. BOGDAN BAR 2015

    Куплю пешню,або ледобур б/у.

    Куплю у гарному стані пешню,або ледобур б/у.
  13. BOGDAN BAR 2015

    Ремінь погонний шкіряний СРСР.

    Куплю ремінь погонний шкіряний часів СРСР такий як на фото нижче,у хорошому стані.
  14. BOGDAN BAR 2015

    Для мисливця початківця 16калібр.

    Доброго часу доби,форумчани. Прийму в дар для мисливця початківця гільзи і патронташ 16 калібру. Можливо у когось є ще щось для початківця. Від себе вже подаровано: закрутка военохот,барклай,шомпол і чохол на рушницю. Але у мене зараз 12 калібр і гільз 16 не маю. З повагою до товариства,Богдан.
  15. BOGDAN BAR 2015

    Куплю цуценя стандартної гладкошерстної такси.

    Доброї пори доби, форумчани. Хочу придбати цуценя такси від робочих мисливських собак, з документами,диванні лінії не цікавлять. Територіально Вінницька область + центральна і західна Україна. Якщо хтось продає,або знає перевірених продавців, прошу повідомити в цій темі або за номером телефону...
  16. BOGDAN BAR 2015

    Силікон Фанатік.

    Продам силікон Фанатік. В пачках не вистачає по 1шт.тому ще додаю пачку Каліпсо. Ціна за все разом 160 грн. +невеликий торг. Відправлю Новою поштою. 0976180619 Богдан.
  17. BOGDAN BAR 2015

    Стволи від старої француженки.

    Доброго дня форумчани,товариш по полювання попросив допомогти. Цікавить від якої рушниці стволи і чи можливо купити колодку до неї. Фото(вирізані з відео,вибачаюсь за якість) і клейма подаю нижче. Дякую.
  18. BOGDAN BAR 2015

    Стволи від старої француженки.

    Доброго дня форумчани,товариш по полювання попросив допомогти. Цікавить від якої рушниці стволи і чи можливо купити колодку до неї. Фото і клейма подаю нижче. Дякую.
  19. BOGDAN BAR 2015

    Хуглу Ренова.

    Доброго дня товариство. Пропоную обговорити дану рушницю,цікаво хто що про неї знає,чи варто таку купувати,можливо є власники такої зброї. По характеристиках і ціні дуже подобається. Ружьё Renova – это инерционный полуавтомат от турецкого бренда Huglu. Конструкция ружья Renova похожа на...
  20. BOGDAN BAR 2015

    Допоможіть встановити рік випуску.

    Доброго часу доби форумчанам. Попросили узнати рік випуску такої рушнички і загальну інформацію,відома назва КЕТНЕР. На перед дякую. Фото не дуже якісні,клейма не всі зміг сфотографувати,тому перемалював. Фото і малюнки не мої,попросила людина в одній з мисливських груп на Фейсбуці.
Зверху