Результати пошуку

  1. Одинокий Вовк

    Папкова імпортна гільза

    Придбаю імпортну папкову гільзу. Під єврожевело. Півсотні куплю. Тел. 0987837800, Ігор.
  2. Одинокий Вовк

    З Днем народження, Копатич!

    Сергій! Вітаю тебе з Днем народження! Бажаю щастя, здоров"я, всіх земних благ, вдалих і незабутніх пострілів!
  3. Одинокий Вовк

    Як позбутися раків у водоймі?

    Маємо одне невелике озерце, де водичка чистенька, густина риби непогана, але за добу риболовлі, можна не побачити кльову риби, з-за клятих раків. Об"їдають мамалигу, тісто, макух, навіть пінопластові кульки на вбивці карася. За хробака вже мовчу... Колеги, якої зарази треба всипати у воду, щоб...
  4. Одинокий Вовк

    Поздоровляю, Фандоринъ!

    Mr. Фандоринъ! З довжини пройденого життєвого шляху та з висоти пролетілих орлинних літ, можу Вам сказати що СОРОК - це ще глибока молодість. Тому бажаю Вам молодості, здоров"я, успіхів у праці та незабутніх пострілів та трофеїв! Завжди з задоволенням читаю Ваші пости. Здоров"я!!! З повагою!
  5. Одинокий Вовк

    Швейна машинка

    Знайомий хоче продати швейну машинку часів застою. Ціна договірна. Територіально знаходиться у Вінницькій області. Апарат новий. Телефон власника: 0674423948.
  6. Одинокий Вовк

    Благовіщення Пресвятої Богородиці

    Благові́щення Пресвято́ї Богоро́диці — християнське свято, що відзначає подію, коли архангел Гавриїл провістив Діві Марії, що вона непорочно зачне від Святого Духа і народить Сина Божого — Ісуса Христа. У православ'ї входить до ряду дванадесятих свят. Є третім за значенням святом після Великодня...
  7. Одинокий Вовк

    Настільна закрутка 12-го калібру

    Знайомий мій старий мисливець попросив продати закрутку. По його словам закрутила вона до 40 патронів. Зовнішній вигляд - була вживана. Попробував закрутити нову гільзу, наче крутить гарно і рівно. Ціна питання 400 грн. Тел. 0987837800. Ігор
  8. Одинокий Вовк

    З Різдвом Христовим!

    Всіх колег та друзів вітаю з наступаючим Святом! Бажаю веселого та щасливого Різдва!
  9. Одинокий Вовк

    З Днем народження, KFoR!!!

    Андрій! Вітаю тебе з Днем народження! Бажаю тобі здоров"я, щастя, миру, всіх земних благ, влучних пострілів, незабутніх рибалок, кохання та поваги від близьких та рідних! П"ю за твоє дорогоцінне сьогодні чарочку. Будь здоровий!
  10. Одинокий Вовк

    Полювання на пушного та копито 2016. Які успіхи?

    Всіх мисливців вітаю зі святом, відкриттям! Вчора розпочали сезон вдвох. Інші члени колективу не поїхали з-за домашніх негараздів. Стріляв по одному вухатому, але змастив, було дуже близько, не встигав. Але такого зайця бачив перший раз, він мені здався коричневим. Сірих бачив, рижих бачив, а...
  11. Одинокий Вовк

    З Днем народження Сергій Копатич!

    Сєрий! Вітаю тебе з Днем народження! Бажаю тобі здоров"я, щастя, миру, вдалих полювань та рибалок і, щоб твої руки не знали втоми. Будь здоровий! З повагою Ігор.
  12. Одинокий Вовк

    З Днем народження, Моня!

    Діма! Вітаю з Іменинами! Бажаю здоров"я, щастя, миру, незабутніх пострілів, вдалих рибалок та терпіння і вдачі в твоїй нелегкій роботі! З повагою Ігор.
  13. Одинокий Вовк

    Активатор кльову риби

    Не вірив своїм знайомим рибалкам, поки сам не вступив в каку, що це розвід! Коли получив і відкрив посилку, то з кулька потекла коричнева рідина. Виявилось, що в бутилці з"їхала прокладка і протекла диво-активаторна рідина. Не хотів відправляти назад, бо дуже хотілося випробувати. Результат...
  14. Одинокий Вовк

    З днем народження, KAPITAN!

    Ігор! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі здоров"я, щастя, миру, влучних та незабутніх пострілів, надійних та вірних друзів! Як ти не вживаєш, то я сьогодні, ввечері, потягну за твоє дорогоцінне чарочку. Будь здоровий!
  15. Одинокий Вовк

    З днем народження PinchukMP

    Колего! Бажаю тобі здоров"я, щастя, достатку, миру та незабутніх життєвих моментів!
  16. Одинокий Вовк

    З днем народження INTER

    Від душі хочу поздоровити колегу та земляка INTER з днем народження. Толя, бажаю тобі здоров"я, щастя, земних радощів, довголіття, миру, бажання та охоти до всього людського. Хай щастить!
  17. Одинокий Вовк

    Привітання з нагородженням!

    Кілька днів назад нашого колегу, мого земляка, Діму(Моню) було нагороджено орденом за волонтерську діяльність. Скромність цієї людини дозволила аж сьогодні його поздоровити з нагородою. Діма! Нехай доля шле Тобі добро і щастя, міцне здоров"я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними...
  18. Одинокий Вовк

    Продам для 16-го калібру

    За все хочу 300 грн. Тел.: 0987837800
  19. Одинокий Вовк

    Полювання на зайця 2015

    Відкрили нормально. Спочатку мастили, а потім взяли по зайчику. Було нас на відкритті аж 5 чоловік. До часу дня закінчили, взяли те, чого душі не доставало і по домівках. Сусідня бригада на 12 чоловік взяла 1 зайчика та 6 лисиків, а ми лиса й не бачили. Всіх зі святом!
  20. Одинокий Вовк

    З відкриттям полювання на пух та копито!

    Вітаю друзів та колег по "хворобі" з відкриттям полювання. Бажаю всім здоров"я, влучних пострілів та незабутніх моментів! Зі святом!
Зверху