Результати пошуку

  1. Kapitan

    Нарезка и прокатка для дроби

    А Ви особисто багато відлили таким методом отих прутків?
  2. Kapitan

    Нарезка и прокатка для дроби

    То підкажіть ще де їх узяти оті свинцеві прутки.
  3. Kapitan

    Обставини з лисом по областях

    А із місцевих аборигенів на Вінничині ні хто не замітив скільки зявилось бродячих собак. Здичавілі собаки ні чим не гірші вовка. Сьогодні моїми знайомими було знайдено дві косулі майже повністю зїженими та один заєць, з зайця один пух залишився. Все в радіусі 200 метрів. І тут же в густому...
  4. Kapitan

    вибір термоса і термокружки.

    Мав нагоду придбати та протестувати Stanley Legendary Classic 1л . В користуванні мав уже RETKI та TRAMP. На мою думку розпіарений Stanley ні чим не кращий в плані збереження тепла. Так,для більш точного порівняння необхідно було покласти цих три термоса в однакові умови і тоді робити виміри...
  5. Kapitan

    Короб и подставки для хранения патронов 12 кал

    Дякую. Перехожу в личку.
  6. Kapitan

    Короб и подставки для хранения патронов 12 кал

    Если что, я заберу.
  7. Kapitan

    Дробь самолей.

    Залишки. 7 та 7.5 відлита із клем акб 120гр. 9-5-4-3-1 3% сурьми -130гр. 0000, 5.8мм, 6.2мм, 8.2мм - 135гр. Відправка тільки новою поштою.
  8. Kapitan

    Картечелійка 6 мм.

    Написав Вам у приват.
  9. Kapitan

    Интернет-магазин KOZAKI

    А смисл. Скажуть що я не правильно користувався чи ще щось. 500гр я уже сплатив, більше викидати гроші не маю бажання.
  10. Kapitan

    Интернет-магазин KOZAKI

    Купив на свою голову як подарунок для молодого мисливця який став власником зброї перед війною 22року, набір для чищення MegaLaine з алюміневим шомполом в 12к. Бо набором для чищення його можна назвати з натягом. По перше шомпол має бути довший, а той що є у комплекті підходить для стволів хіба...
  11. Kapitan

    Порох NobelSPORT

    Та хоча б Сільвер. Я не звертаю увагу на зміни швидкостей у різних партіях і тд. У мене принцип один попав-упало. Якщо це правило працює тоді я рахую що порох хороший. Хоча теж є свої мінуси звичайно. Але давайте в темі про Нобель будемо писати про Нобель.
  12. Kapitan

    Порох NobelSPORT

    Зайдіть на райберт і самі побачите. Хоча у кожного своя "адекватна ціна". Там ціна звичайно теж кусається, але ж Нобель зараз став порохом для "гурманів", а у гурманів як правило грошики є. Мене особисто влаштовує і наш вітчизняний.
  13. Kapitan

    Дроболейки

    Написав вам у приват.
  14. Kapitan

    Порох NobelSPORT

    На райберті шукайте.
  15. Kapitan

    Порох NobelSPORT

    Новини то гарні, та й ціна більш менш адекватна на сьогодні. Одна лиш сумна думка не покидає. Що примінення усього того добра буде ой не скоро.
  16. Kapitan

    Хвостовики під кулі 12 калібру

    Якщо маєте бажання продати ваші хвостовики, то зверніться до адміна щоб переніс вашу тему у профільну гілку. Тут гілка для обговорення.
  17. Kapitan

    Разрядил Магазинные Патроны

    Повністю з Вами згоден. При цьому додам, що збирали набої дилетанти, які у збірці набоїв першачки. Адже можна ж було підрівняти докруткою. А ні. Або її у них не має, або вони про таке і не чули. За те що, пелюстки провалені в середину я взагалі мовчу. Такі набої в Іспаніі мали б піти в брак.
  18. Kapitan

    Гильза Rio 12\70, декапсюлирована, обжата, +ПК 32гр. 400+400шт одним лотом.

    Як що ваша гільза з "бонусом" тоді да, ціна адекватна. Як що ж ні то 3.50гр за миття, обжимку і корекцію гнізда то вже перебор.
  19. Kapitan

    УПС - 5 16к

    Продано.
  20. Kapitan

    УПС - 5 16к

    В резерві, і думаю резервіст не відмовиться.
Зверху