Випробування лягавих за правилами весняного Field Trial спільно КСУ з УТМР

Юрий Гуленко

Новачок
❗Як вже анонсували 14-15 березня 2020 р.в угіддях Львівської Міської Організації УТМР відбулись Перші Спільні КСУ і УТМР у Львівській області випробування мисливських собак по фарбовано-маркованому сліду та по куріпці ✅Дані випробування відбулися завдяки і в першу чергу Natalka Veremiy,Ярема Олійник,Віта Ляшенко,КСУ,Yury Gulenko,ВячеславВасиленко,УТМР.
✅Вкотре хочемо подякувати спонсорам наших випробувань компанії "Ібіс" і її генеральному директору Ґрунскісу Ромасу Прановичу,директору магазину "Ібіс" м.Львів Igor Luchko,компанії "Вина світу",ГО "ТУР" і ДмитроЛяляєв,ГО "Діана".
✅Велика подяка колективу Борщовицької п/о і його голові ЯрославКачур,єгерям Ivan Melnuk та Roman Kuchunskyj. ✅Невід'ємною частиною випробувань були собаки мисливських порід та їхні господарі з Київської,Рівненської,Волинської,Тернопільської,Івано-Франківської та Львівської областей - дякуємо за участь у випробуваннях❗
текст Володимира Бойко.















більше світлин з цього заходу за посиланнями:
https://www.facebook.com/natalka.veremiy/posts/10157924863663467
 
Останнє редагування:

Юрий Гуленко

Новачок
15.03.2020 відбулись випробування континентальних та острівних лягавих по сірій куріпці за правилами весняного FIELD TRIAL. Це була перша спільна організація і робота Дрогобицького МО КСУ та секції мисливського собаківництва Львівської ОО УТМР. Випробування проводились в угіддях Львівської МО УТМР.
17 учасників з Львівщини, Києва, Рівного, Івано-Франківська були представлені такими породами собак, як веймаранер, італійський бракк, курцхаар, дратхаар, епаньоль бретон, англійський сеттер та англійський пойнтер. Непрості погодні умови, постійний мінливий вітер дозволили пройти випробування лише 4 собакам, хочемо привітати їх та власників:
Епаньоль бретон DARIDA , вл Марчевський В. - T.Bon, Д-ІІ
Курцхаар ALP, вл. Гловяк Р. - BON, Д-ІІІ
Англійський сеттер LORD, вл. Маруха М. - BON, Д-ІІІ
Англійський пойнтер ALISA IZ TSARSKOGO HUTORA, вл.Грибовський Р. - BON, Д-ІІІ
Головний есперт випробувань Yury Gulenko, дякуємо за Вашу роботу, дякуємо, що поділились досвідом та надали корисні порали і настанови, а також дякуємо за роботу асистентам Сергій Козак, Надія Шайда та Олійнику Яремі Степановичу.
Висловлюємо щиру подяку за підтримку, щедрий призовий фонд та допомогу в організації свята, партнерам і спонсорам випробувань: Компанії "Ібіс" м. Львів в особі Igor Luchko та генерального директора Ґрунскіса Ромаса Прановича., ГО Українське Мисливське Товариство "ТУР" в особі Дмитро Ляляєв, Компанії "Вина Світу", ГО Український Жіночий Мисливський Клуб "ДІАНА".
Також дуже вдячні голові Львівської Міської Організації УТМР Василенку В'ячеславу Григоровичу та Кучинському Роману, єгеру Львівської МО УТМР, Володимир Бойко за всебічну підтримку та допомогу у проведенні заходу.
Подяка за фотозвіт Olja Bilynets та Дмитро Ляляєв і ще раз дякуємо всім учасникам!
До зустрічі на наступних випробуваннях і змаганнях!
автор тексту та один з організаторів заходу Наталка Веремій
 
Зверху