Всеукраїнський мисливський форум

ForestDGB

Мисливець
Шановна мисливська громадо,

останнім часом в Україні склалася тривожна ситуація із розвитком (а точніше занепадом) мисливської галузі. Що в повній мірі негативним чином відбилося на мисливських колективах та простих мисливцях.

Нині наше улюблене заняття, частинка нашої душі опинилися під пресом нахабної масованої дискридетації зі сторони псевдоекологічних організацій. Інформація про мисливців та про сам процес полювання цілеспрямовано спотворюється, перекручується, тенденційно подається в чорних тонах, створюючи хибне враження про мисливців виключно як запеклих ворогів природи.

Завдяки регулярним надуманим, безпідставним заборонам та обмеженням мисливське співтовариство сьогодні опинилося на межі занепаду. Нині осередки мисливських колективів, які ще борються з несправедливістю, все ж продовжують вкладати колосальні інвестиції в наше довкілля, розводять дичину, розвивають іноземний мисливський туризм, підвищують культуру полювання, протистоять браконьєрам, незважаючи на усі створені перепони.

Виходячи з вищевикладеного, ми, мисливська громада Рівненщини та ТОВ МСК “Сокіл” спільно із Всеукраїнською мисливською спілкою 21-22 липня 2018 р. проводимо Всеукраїнський Мисливський Форум (Рівненська обл., с. Суськ, база МСК “Сокіл”).
Метою заходу є об`єднання всієї мисливської спільноти, популяризація полювання як виду відпочинку, визнання мисливського господарства повноцінної галуззю, обмін досвідом із кращими господарствами України, впровадження нових методів біотехнічних заходів та розвиток культури полювання, розробка спільного плану дій по захисту інтересів мисливської галузі, розвитку мисливського туризму та реформування відповідних законодавчих актів.
Одночасно запрошуємо організації та підприємців прийняти активну участь у Форумі для презентації своїх товарів та послуг мисливського та рибальського спрямування.

В програмі Всеукраїнського Мисливського Форуму передбачено:

Круглий стіл з представниками влади та провідними науковцями мисливської галузі.
Виставка та торгівля мисливськими та рибальськими товарами.
Виставки, шоу та майстер-класи: автозабіг позашляховиків, мотоциклів, квадроциклів, баггі; єгерські багатоборства; виставка мисливських трофеїв, мисливських собак та випробування по вольєрному кабану; соколине полювання; змагання “Мисливські стрільби” на Кубок Сокола; виступи кінно-спортивної школи та кінно-спортивні змагання; огляд досягнень біотехнії; святковий салют; художники, анімалісти, фотографи; ремісничі напрямки; смачний шашлик із дичини; розіграш призів ; виступи колективів художньої самодіяльності; приготування страв з дичини; уроки стрільби з гладкоствольної рушниці, пристрілка нарізної зброї, всіх видів оптики; знерухомлення мисливських тварин для переселення.

Наша небайдужість та згуртованість є основною зброєю в боротьбі за захист прав та інтересів мисливської громади, котра не лише використовує природні багатства, а і багатократно їх примножує на відміну від популістів сьогодення.

Довідки за тел. +38068 198 8418 або +38097 468 8051.

Додаткова інформація розміщена за інтернет-адресою http://sokil-susk.com.ua/forum2018


 

ForestDGB

Мисливець

ЄГЕРСЬКІ БАГАТОБОРСТВА

Загальна інформація по турніру (регламент):
До участі допускаються представники мисливських господарств, будь-яких мисливських колективів та спільнот мисливців. Склад команди -три учасники.

Змагання являють собою подолання на швидкість смуги перешкод з елементами галузевих тестів та завдань у вигляді профільних вправ, наближених до полювання та до повсякденної роботи єгерської служби.

Фіксація на фініші командного часу відбувається по останньому зареєстрованому на фініші члену команди.

Смуга перешкод довжиною ~1,5 кілометри пролягає через:
леваду,загін з копитними тваринами,господарчий двір,
два вольєри з підростом рослинності,водні об’єкти (стави, зарослі водяною рослинністю)лісову ділянку.

На маршруті передбачено виконання трьох галузевих тестів (теоретичних):

Перший тест – правильно визначити породи мисливських собак на інформаційному стенді.

Другий тест – перевірка знань мисливсько-господарського законодавства (терміни полювання та дозволені до добування види тварин,заборони щодо здійснення полювання, правильно назвати види мисливських тварин, визначення виду тварин по рогах).

Третій тест – Правильно визначити та класифікувати мисливську зброю (інформаційний стенд)

На маршруті передбачені також наступні практичні завдання:
Загонка у виділену загорожу десяти голів копитних тварин (місце проведення - левада площею 0,5 га)

-транспортування трофею дичини (перенесення кабана 80 кг з «місця добування» до «транспортного засобу» на відстань ~100 метрів)
- подолання перешкоди висотою 3 метри (дерев’яна стіна)
- відлов «загубленого» мисливського пса в угіддях (завдання: у вольєрі 0,6 га з підростом трави знайти, впіймати ягдтер’єра та взяти його на повідок. Примітка: собака привітний та неагресивний)
- пошук браконьєрських знарядь (петель) (завдання: у вольері 0,4 га з підростом дерев знайти, зняти та передати спостерігачам три петлі)
- елемент «переправа через колоду»: перебратися по двох колодах довжиною по 10 м та діаметром 20-25 см, прокладених через болотисту територію.
- елемент «переправа через став»: подолання водної перешкоди (три учасника в одному дерев’яному човні повинні переправитися через став зарослий очеретом)
- добір підранка: на ставу, використовуючи мисливську рушницю та невеличкого човна, кожному члену команди потрібно поцілити в одну мішень (імітація підранків качки) та позбирати здобутих підранків.
- кидання сокири в дерев’яний щит: відстань ~5 метрів, кожен з членів команди має кинути і один раз застромити сокиру в щит.
- встановлення намету: намет з двома альпенштоками та вісіма стропами-розпорками
- доставка провізії мисливцям на «дальній кордон»: три учасника команди повинні перенести 30 пляшок горілки по 0,5 л на відстань ~20 метрів і не розбити їх
- транспортування пораненого: два члени команди транспортують третього на ношах на відстань ~80 метрів
-стрільба: з трьох розібраних мисливських рушниць- потрібно скласти рушницю відповідного калібру для наступного пострілу по тарілці – кожен учасник збиває одну тарілку (стрільба продовжується доки кожен не вразить одну міішень).
- фінішний час фіксується по останній збитій мішені (тарілці).

Команда-переможець визначається за мінімальним часом подолання маршруту (по останньому члену команди) з дотриманням усіх вимог його проходження
Рух по маршруту допускається лише командами у повному складі (не дозволяється комусь «йти у відрив»)
Доки команда не пройде теоретичний тест вона не може продовжити подальший рух по смузі перешкод.

Сценарій змагань:
Старт. При цьому представники суддівської бригади на старті та фініші фіксують час старту кожної команди і записують його в протокол змагань.
Команда колективними зусиллями повинна загнати в загорожу десять голів копитних тварин (пасовище - левада площа 0,5 га)
транспортування трофею дичини (імітація туші кабана вагою 80 кг) на відстань ~100 метрів
Письмовий стіл із першим тестом – правильно визначити породи мисливських собак на інформаційному стенді (згрупувати відповідні таблички з підписами та малюнками тварин).
Подолання 3-метрової перешкоди (дерев’яна стіна). Перешкода встановлена так, щоби подолати її можна було лише колективними зусиллями.
Відлов мисливського пса в угіддях (вольер 0,6 га з підростом трави). Завдання: впіймати ягдтерєра та взяти на повідок (собака привітний та неагресивний)
Пошук браконьєрських знарядь (петель) - вольєр 0,4 га з підростом дерев – потрібно знайти три петлі.
Письмовий стіл із другим тестом – перевірка знань мисливсько-господарського законодавства (правильно назвати види мисливських тварин, дозволені до добування види тварин, терміни полювання на них та визначення виду копитних по рогах)
Елемент колода: пройти або пробігти по двох колодах довжиною по 10 м ,діаметром 20-25 см які прокладені через водно-болотну ділянку.
Переправа – подолання водної перешкоди (три учасника в одному човні повинні переправитися через став зарослий очеретом)
Добір підранка: на ставу, використовуючи мисливську рушницю, потрібно поцілити в три мішені (імітація качки) та на човні або вплав позбирати впольованих підранків качок.
Кидання сокири в дерев’яний щит, відстань 5 метрів, кожен з учасників має застромити сокиру в щит один раз.
Встановлення намету (намет з двома альпенштоками та шістьма стропами-розпорками)
Доставка провізії мисливцям на «дальній кордон»: три учасника команди повинні перенести 30 пляшок горілки по 0,5 л на відстань ~20 метрів і не розбити їх
Транспортування пораненого: два члени команди транспортують третього на ношах на відстань ~80 метрів
Письмовий стіл із третім тестом – Правильно визначити, класифікувати мисливську зброю (інформаційний стенд)
Стрільба: з трьох розібраних мисливських рушниць потрібно скласти рушницю відповідного калібру для пострілу по тарілці – кожен учасник повинен влучити в одну тарілку (стрільба продовжується доки кожен не вразить міішень).
Фініш по останній збитій мішені (тарілці). При цьому представники суддівської бригади на старті та фініші фіксують час фінішу кожної команди і записують його в протокол змагань

* Для проходження маршруту бажано (хоча необовязково) мати із собою одну одиницю зброї (гладкоствольну рушницю) та 6 набоїв (номер шроту від 7 до 3) Рушниця буде знаходитись на останньому етапі стрільби по тарілках

Призовий фонд :
кубки, грамоти медалі
Перше місце: Ліцензія на добування кабана та подарунки від спонсорів та партнерів: набої, амуніція, подарунковий сертифікат від МСК “Сокіл” на відпочинок
Друге місце: Ліцензія на добування козулі та подарунки від спонсорів та партнерів: набої, амуніція, подарунковий сертифікат від МСК Сокіл на відпочинок
Третє місце: Сезонна картка відстрілу зайця русака в угіддях МСК “Сокіл”, подарунки від спонсорів та партнерів: набої, амуніція, подарунковий сертифікат від МСК “Сокіл” на відпочинок

Реєстрація тут http://sokil-susk.com.ua/ua/uchast-u-forumi2018

довідки ,оргкомітет :

Керівник рекреаційного відділу МСК «Сокіл» - Чумак Ірина (+38 097 026 3982)
Мисливствознавець МСК «Сокіл» - Ступчук Роман
(+38 097 468 8051)
 

ForestDGB

Мисливець
Друзі радий повідомити , що 27 липня цього року у нас на Рівненщині відбудеться Третій "Мисливський форум 2019". Всіх запрошую ! Кожного року ми та наша команда однодумців не стоїмо на місці та розвиваємо формат заходу. Цьогоріч окрім традиційних міроприємств які будуть проходити в рамках форуму : виставка трофеїв , експозиція кращих таксидермвстів, презентація мисливських товарів та послуг , змагань -єгерів , по стрільбі(кубок по компактспортингу ) та мисливських собак по кабану та штучній норі буде впроваджено проведення ряд майстер-класів від справжніх професіоналів мисливської справи ( дресура/натаска мисливських собак, організації полювань , огляд новітніх методів приманювання звіра тощо...) Також , однією з особливостей цьогорічного форуму буде подія - перше мисливське ток-шоу з учасниакми так званими Лом-ами( лідерами громадської думки) мисливства та полювання.
Кожен учасник може обрати для себе формат участі
 гість
 участь в експозиції мисливських товарів та послуг (Ярмарка)
 участь у експозиції мисливських трофеїв (Трофейна алея)
 презентація товарів/послуг (Майстер-класи, сцена)
 проведення майстер-класів з мисливської та “навколомисливської” тематики (головна сцена)
 участь представників (своєї команди) в єгерських багатоборствах
 участь представників в мисливському TOLK – шоу на головній сцені
 участь представників (своєї команди) в мисливських стрільбах (Кубок по компактспортингу)
 участь вашої команди чи окремих учасників у змаганнях та виставках собак мисливських порід.

Участь безкоштовна , окрім змагань по стрільбі та випробувань мисливських собак

За довідками звертатись за 0984747983, т. 0974688051 або мені в л/с. Місце проведення
http://sokil-susk.com.ua/ua/contacts

 
Зверху