Вступ на спеціалізацію мисливствознавство до ЗНУ у пекельному 2022 році.

В країні йде війна, але життя не припиняється. Хоч ми нині й живемо у прифронтовому місті, та хлопці тримають лінію фронту і навіть потрохи рухаються вперед по сірій зоні, обстрілів у нас майже не було, здається Львів зазнав більших руйнувань, ніж Запоріжжя. Багато наших студентів нині у ЗСУ, а дехто з друзів, що лишилися глибоко на окупованих територіях, по ночах відкопує карабіна і полює зовсім не на дичину.

В цьому році набір на навчання особливий, навіть дуже особливий.
Нині говоримо про спеціальність 205 Лісове господарство, Освітня Програма Мисливське господарство та рослинні ресурси (якщо когось цікавить Біологія, Хімія або Екологія - пишіть у приватні, проконсультуємо теж).
Набір оголошено для осіб без вищої освіти на бакалаврат (перший курс), а також на бакалаврат (зі скороченим строком навчання на перший, або на другий / треті курси) осіб, які здобули вже певний освітньо-кваліфікаційний рівень або здобувають не менше одного року освітній ступінь бакалавра.
Для вступу на бюджетній основі необхідно пройти мультитест або мати ЗНО з Української + Історія України, або Іноземна мова, або Біологія, або Географія, або Фізика, або Хімія за 2019 - 2021 роки.
Також, йде набір на перший курс магістратури за результатами фахового іспиту.

Спеціальність Лісове господарство у нашому виші знаходиться у переліку тих, яким надається особлива підтримка. Тож, звертайтеся, у цьому році процедуру спростили, за бажання вступити може майже кожен (розглядаються навіть варіанти дистанційного вступу з окупованих територій), а так просто пробитися у магістратуру здається року з 2007-го не можна було. Спрощені умови є результатом особливих обставин, наступного року потреба у проходженні ЗНО взагалі й з іноземної мови зокрема (через що вже традиційно відсіюється більшість охочих), повернеться. Також нам обіцяють особливі умови для учасників бойових дій.

Зв'язатися з представником кафедри можна через приватне повідомлення на цьому сайті або за номерами:

O5O8O59898 - телефоном, сигналом, телеграмом, вайбером або вотсапом - викладач кафедри Ткач Євген Вікторович. Прохання одразу вказувати, що ви за питанням про вступ, бо більшість контактів нині військові або волонтерські. Якщо хтось у запорізькій області (або десь поруч) у військах і потрібна допомога з ремонтом дронів, скидами на них або інша волонтерка, теж пишіть.
O676126623 - телефоном - завідувач кафедри, професор Домніч Валерій Іванович.

Слава Україні, і бережіть себе!
 
У цьому році вступну кампанію розділено на три етапи.
Перший етап починається 1 липня 2022 року з реєстрації електронних кабінетів вступників на цифровому порталі. Це дозволяє всю роботу з подання необхідних документів зробити дистанційно.
Закінчення прийому заяв та документів для осіб, які вступають на основі індивідуальної усної співбесіди, творчих конкурсів відбудеться
08 серпня 2022 року о 18:00.
Закінчення прийому заяв та документів для осіб, які вступають за результатами національного мультипредметного тесту, а також творчих конкурсів, складених з 1 по 18 липня (бюджет) відбудеться 23 серпня 2022 року 18:00.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
мисливствознавець.
просто цікаво, а скільки їх треба на всю Україну? в Чугуєві ніби колись був лісотехнічний чи як там його технікум там ніби була. в Сімферополі до окупації був навіть факультет мисливствознавства, особисто знаю тодішнього декана, запрошував мене довчитись 3 роки, бо попередня освіта дозволяла.
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Як прикро, що в нас досі нема спеціальності - мисливствознавець. А ми задаємо собі питання, чому наше мисливське господарство знаходиться в такій ср...аці.
Стаття 5. Заборона пропаганди жорстокого поводження з тваринами

Забороняються пропаганда жорстокого поводження з тваринами, заклики до жорстокого поводження з ними, а також пропаганда мисливства в системі дошкільної, загальної середньої, професійно-технічної і вищої освіти.

Про що Ви говорите? Якщо на рівні держави, на законодавчому рівні (!) заборонено навіть заїкатися про мисливство?
https://www.president.gov.ua/documents/3447-iv-3976

Мисливець- це ніби ворог українського суспільства?
 
Зверху