Махокрил голуба Вяхиря Припутня моторизований на пульті д\к

oliver

Слідопит
Вкрай необхідна річ для полювання на голуба.
Повнорозмірний та реалістичний окрас.
Крила обертаються від вмонтованого електромотора.
Управління з пульта дистанційного керування.
В комплекті металева стійка 1,1 метра
Цена 1600грн
Замовляти 067 2080074 (Viber) Олег. Тернопіль

IMG_3703.JPG

Мене часто запитують: "Навіщо махокрил, якщо у мене вже є табунець чучал голубів ракушок?" Спробую пояснити своє розуміння процесу. В статичного чучела - "ракушки голуба" і динамічного рухомого "махокрила" трошки інші задачі. В ідеалі в стаї мають бути такі і такі привади. Основна функція рухомого чучала це привернути увагу птиці з якомога більшої відстані. Тобто, щоб голуби повернули швидше голову на ваш табун статичних чучал. І тоді вони, зважаючи на кількість і якість того табунця, вже приймають рішення чи підлітати ближче і роздивитись, чи сідати відразу, чи краще пошукати інше місце для посадки. Зір птиці чи звіра чи людини влаштований так, що найперше ми звертаємо увагу на щось рухоме чи блимаюче. От так приблизно працюють махокрили на птицю.
 

Вкладення

Останнє редагування модератором:

oliver

Слідопит
Відкриття полювання вже на носі. Нагадаю про вкрай необхідні речі для цього. Замовлення приймаю 0672080074 (вайбер) Олег Тернопіль
#ootd #toptenfashion (5).png
 

oliver

Слідопит
Результати за вихідні. Це ще не все вдалось сфоткати.
Чучала та махокрили працюють на УРА!!!
 

oliver

Слідопит
Друзі! Готуйте сани влітку, а махокрил Припутня купуйте взимку! Прекрасно зарекомендували себе в роботі минулого сезону. Не відкладайте найнеобхіднішу покупку до літа.
 

oliver

Слідопит
24,08 вечір1 50%.jpg

Друзі, чудова пропозиція. Результативність полювання зросте в рази! Махокрили Вяхиря моторизовані в наявності на складі.
 
Зверху