Іж 57

Иж-57 Ш, 1957 г.в., 16 калибр, стволы цельнотянутые 750 мм, прицельная планка утопленная, сужения 0,5/1,0 мм, каналы - по 17,0 мм, "зеркало", есть отбой бойков и плавный спуск, шат отсутствует, ранее воронилось, английское ложе, бук. Вес - 3070 г.Зареєстрована у місті Старокостянтинів Хмельницької області,ціна 40000 гр.0964389272

Вкладення

Varjag229

Снайпер
Вітаю!
Бойки там у нормі, як і бойові пружини.
Брандтрубки стоять врівень зі щитком колодки і їх технологічні отвори виставлені горизонтально, як має бути. Контргвинти теж виставлені правильно.
Що намагались робити з правою брандтрубкою - ні продавцю, ні мені, як колишньому власнику рушниці - не відомо.
П.С. Дана рушниця варта уваги, якщо брати її для полювання ( відмінний стан ствольних трубок, чудовий бій шротом, легка, добре збалансована, посадиста і розворотиста).
П.П.С. Поспостерігаю за ціною. (За 57 Ш слідкую, але, щоб було все в ідеалі - останніми роками не траплялись)

север

ветеран форуму
надійна команда
Вітаю!
Бойки там у нормі, як і бойові пружини.
Брандтрубки стоять врівень зі щитком колодки і їх технологічні отвори виставлені горизонтально, як має бути. Контргвинти теж виставлені правильно.
Що намагались робити з правою брандтрубкою - ні продавцю, ні мені, як колишньому власнику рушниці - не відомо.
П.С. Дана рушниця варта уваги, якщо брати її для полювання ( відмінний стан ствольних трубок, чудовий бій шротом, легка, добре збалансована, посадиста і розворотиста).
П.П.С. Поспостерігаю за ціною. (За 57 Ш слідкую, але, щоб було все в ідеалі - останніми роками не траплялись)
Ви помиляєтесь. Там викручувались ( непристосованим інструментом) обидві брандтрубки і які там стоять бойки і пружини ХЙЗ. Личина теж знімалась грубо. Маю в користуванні ІЖ-57 без втручань, знаю, про що говорю. Це не тема обговорення, але ТС повинен був проінформувати про всі недоліки рушниці у стартовому повідомленні. Чого тут не було виконано. До речі, права брандтрубка вкручена некоректно, що видно неозброєним оком. Можливо, нерідна взагалі. А підігнана по місцю. Тут навіть нічого обговорювати.

Останнє редагування:
Зверху