Іж 58ма20м

Статус
Закрита.

kef

Зброяр
Максимум 150...200 доларів. І то не факт. Тут іжи 58..57...54...в кращому стані у темах продажів зависли і ціни до низу...А слова резерв немає. Це не та модель у якій поєднано вагу та калібр як у старих іномарках. Сам колись марив в гарному стані бельгійцем у 20 - тому калібрі ,вагою 2.5 кг. Чуть не купив . Але трапився в аналогічному стані німак у 16 к.вагою майже 2.6 кг. І по ціні дешевшій .
А тут рушниця на любителя . Купляючи таку рушницю то треба змиритися з тим .що на ній Вам доведеться "удружитися" на рокиии.або довічно. ;) / сам маю хоть і не 20 к.а в кращому стані іжа 57 ,але покупців за 250 дол.немає і досі/.
 

starvin

Мисливець
Це дуже специфічна рушниця ( ИЖ-58МА-20М). Звуження заявлені чок/напівчок. А по факту 1,0/0,5- для 20-ки це занадто. Реалізувати перевагу наважки дробу "магнуму" можна лише використовуючи спеціальний високий контейнер. Інакше деформація високого стовпчика дробу така, що навіть звуження не дозволяють уникнути великих вікон у осипу. І головний мінус усіх 58-х Ижів- слабкий верхній елемент замикання.
Одним словом рушниця на поціновувача.
 
Статус
Закрита.
Зверху