Аквапринт (перші проби)

Vitalij11111

Мисливець
Корош тако , як казав Дзідзьо, на вихідних замутив собі та другу камуфляж на ложах СКСа по технології імерсійного друку , або авкапринту. Суть полягає в тому що на теплу (25-30градусів) воду кладеться спеціальна плівка з візерунком, через 2 хвилини на плівку розпилюється активатор і деталь повільно занурюється в "розталу" плівку, потім лакується (коли висохне). На ю тубі безліч прикладів такого друку , покрить можна практично все. Для експериментів чудово підійшли бабусині прямокутні ночви. Собівартісь приблизно виходить 300 грн. -50 грам активатора - 65 грн. плівка 1х0.5 м. -120 грн. грунт +фарба для основного кольору 70 грн. лак 35 грн. наждачка для підготовки поверхні -10 грн. На фото ще не лаковані, сушаться після нанесення плівки .Лакувать буду матовим прозорим лаком.





 

Копатыч

Зброяр
А до этого было дерево? Уже говорил, что для аквапринта хорош пластик, но дерево прятать под пленку, как то не по мне. Но это "на любителя". На фотках, вроде получилось, нормуль. А ствол, тоже будет под пленкой?
 

Vitalij11111

Мисливець
Згоден , красиве дерево краще захищати пропитками та поліровкою з карнаубою чи подібними йому , але стокова ложа СКС а це окрема тема, ))))))
Тому й не пожаліли їх під покраску. Ствол та металеві чистини трогать не буду. Як найду десь плівку під зимовий камуфляж то нанесу на ще одну запасну ложу.


2.jpg
 
Зверху