Про- и Антивакцинаторы

HOWA

Слідопит
А я вже отримав ту тисячу - хоча вакцинувався ще влітку!
До відома молодших коллег. Колись, давно те було, ще в дитинстві, пам'ятаю М.С.Хрущов обіцяв що будемо жити при коммунізьмі... Класика - Ходжа Насреддин взяв в навчання Корану ішака. Друзі казали, ой Ходжа, відрубає тобі емір голову, хіба можливо навчити ішака Корану? Насреддин відповів їм, я ж на 25 років його в навчання взяв. За 25 років або ішак здохне, або емір, або я... Отак і живемо.А тим часом - Австрія. Федеральний уряд та очільники федеральних земель Австрії домовилися про запровадження локдауну з понеділка на всій території країни та введення з лютого 2022 року обов’язкової вакцинації всього населення від COVID-19.
 
1637760255957.png

Для категорически не желающих вакцинироваться - есть выход!
Холера и Ковид имеют высокую вирулентность, но восприимчивы к алкоголю. Так что профилактика весьма сходна!
На россии этот метод запатентован)
 
Була холера. У Європі. 200 років тому. Пройшло 2 сторіччя.
А люди - не порозумнішали.
У кожного - розумний гаджет. А власною головою тільки телевізор дивляться!
Все нове - добре забуте старе! Ця сентенція якнайкраще підходить до виниклої пандемії Ковід та реакції багатьох співвітчизників на загрозу. Заради справедливості - не тільки деякі українці залишилися у позаминулому сторіччі, а й мільйони громадян з нібито більш розвинених західних і навіть заокеанських спільнот.
Порівняння подій понад 200 річної давнини та сьогодення вражає подібностями та відношенням більшості популяції до явної, небезпечної, смертельної загрози.
Події в більшій мірі відбулися в Європі, але й в Росії були також - просто не залишилося докладних записів чи вони не досліджені. Хоча, як видно з мого посту вище - не все пропало). Продублюю.

1637775383661.png

У Європі, а найбільш у Франції, вибухнула епідемія холери. Епідемія почалася в Індії, і спочатку знать вважала, що вона ніколи не досягне Франції. Тому що вони гадали, що епідемія зупиниться на кордоні.
Спочатку над цим жартували газети. Ніхто не сприйняв це серйозно. У березні 1832 року в Парижі померла перша жертва холери, і кількість смертей почала різко збільшуватися з кожним днем.
Лікарі не знали, як лікувати хворобу, і давали суперечливі рекомендації. Холера насамперед вражала незаможних людей, яких завжди в рази більше за багатих.
Як завжди - церква розповідала, що це покарання за їхнє пияцтво, блуд, безбожжя. Небагаті люди, зі свого боку, почали утворювати «опір», вигадувати теорію, що епідемія зроблена спеціально, що багаті хочуть взяти їх під повний контроль, а зайвих знищити.
У червні 1832 року спалахує повстання проти епідемії, люди вбивають лікарів, вважаючи, що лікарі заразом із урядом.
З березня по вересень 1832 року у Парижі від холери померло приблизно 19 тисяч жителів і 100 тисяч по всій Франції. Точних даних по Європі не маю - тому не приводжу.
Під час епідемії уряд не мав грошей, студентам – медикам не було чим платити, лікарям обіцяли премію.
Натомість уряд вручив лікарям та студентам медалі!
Пан Степанов у пальті за 600 тисяч гривень і його босяча Зе-шайка чудово засвоїли історичні аналогії!
Аналогії проглядаються чітко, чи не так? І це холера! Хто зараз злякається холери?
А тепер згадаємо нинішніх "антиваксів" та ту маячню, яку вони транслюють навкруги!
Що Ковід розпилюють над містами, 5G та їх дію на "божественне" в людині плюс Білл, мать його, Гейтс!
Є й "новинка" в тій міфотворчості - будь ласка!)
Про 8 ген чули?)))
І це з близько 28 тисяч генів у людини! Серед наших генів тисячі залишків ретровірусів, які людство зустріло на своєму шляху за багато століть свого існування. І розгледіли ж! Саме восьмий)

1637776037927.png
Так що за 200 років нічого не змінилося.
Мозок пересічного українця (європейця) залишився таким самим. Боюся, що і через 100 років буде те саме.
Хоча - чому боюся? Я вакцінувався - сподіваюся - побачу! ;)
 
Без труда нашел несколько каналов на Ютуб, на которых сия дама в ватнике "исполняет"!
На россее сейчас просто бум антивакцинаторов)
Вот только их там полиция и фсб пакуют со страшной силой!
Сами легко найдете массу интересного про подобные вещи у росейского стада.
Так вот - каким образом сия "певица ротом" могла появиться на нескольких ютуб-каналах? При их то цензуре?
Правильно - с помощью фсбешного куратора.
На самой росее все с точность до наоборот в плане пропаганды вакцинации. Свое стадо одичалых они тщательно окучивают - но безуспешно. Там запрещены все вакцины, кроме тройки произведенных в самой паРаше. Самая известная - их поганый "Спутник".
Огромное внимание уделяется публикации негативных новостей об иностранных вакцинах — AstraZeneca, Pfizer, Modernа.
В ход идет любая мелочь. При этом абсолютное лидерство по числу упоминаний занимает британско-шведская AstraZeneca — возможно, потому, что иностранные голоса злобно врут о том, что главная российская вакцина "Спутник В" была произведена якобы именно благодаря краже формулы «АстраЗенеки».
Но одичалый нортот росеи не верит в целебные свойства шмурдяка, забодяженого на росее. С чем их можно поздравить - хоть что то в вате головного моСка кацев осталось из разумного.
Но подобные песнопения - из разряда "на экспорт"!
Для "русскочелюстных" по всему миру - и наших, конечно же!
Поэтому - с известной долей скепсиса смотрим и понимаем - какая это дрянь - росеяны!

P.S. Как вам самка кацапа? Ее "мурчащий" тембр голоса, слова из рота - мат и прочие прелести "рюзге езига"?
Кому эти "мышибратья" - "одиннарот"? Родня, говорите?
 
Останнє редагування:

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Украина прошла пик смертности от COVID-19, - ученые.

Пик смертности был пройден 8-12 ноября, считают ученые из НАН Украины. И отмечают, что в дальнейшем распространение заболеваемости коронавирусом пойдет на спад. За последние две недели фиксировали спад по всем показателям:
количество положительных ПЦР-тестов сократилось на 53%,
новых случаев уменьшилось на 30%,
занятых коек в больницах - на 19%,
суточные госпитализации уменьшились на 30%,
смертность - на 9%.
Спад наблюдается во всех регионах Украины, кроме Закарпатской и Кировоградской областей. Эксперты же из Киевской школы экономики считают, что новая волна пандемии ожидает украинцев вначале 2022 года. Так, в Украине в ближайшее время прогнозируют новую волну COVID-19. Если в стране не будет введен локдаун, то волна начнется в январе. При этом ситуация в Украине будет зависеть от вспышки ковида в Европе и от ограничений, которые будут действовать в нашей стране. Если будет локдаун, тогда волна начнется примерно в середине февраля.
Вестник-Украина.
 

kef

Зброяр
Як би там не було але світ вже не буде таким як був .ще декілька років тому. Можна сміятися- жартуючи з тих хто зробив прививку а хто категорично проти вакцинації. Усі крапки на "І" розставить час. Світ - природа - життя стає з кожним роком жорстокішив до людства.яке саме себе пришвидшеними темпами заганяє на межу існування ...(якщо не візьме верх здоровий глузд).
Здоров'я Вам усім !
 

Степанович 2

Снайпер
Здоровий глузд верх, навряд, чи візьме.
Меркантильність править балом тепер, власний інтерес вище загального.
Опамятаються (точніше природа це зробить), якщо це вже не буде пізно, лише тоді, коли гомо сапієса залишиться пару соток тисяч, з рівнем розвитку до Христової віри.
 

Dedushka

Снайпер
Спад заболеваемости упадет до минимума с началом туристического сезона летом. Тогда и зеленая зона будет. Как в этом году. Масса отдыхающих на морях друг возле друга жопами лежали и никто не заболел . Курорты были переполнены. Городской транспорт в курортных городах всегда переполнен людьми. Как только сезон закончился и тут бах резкий пик заболеваемости. Такое ощущение что нас как жуков травят в нужный момент ))). За аптечный бизнес я вообще молчу. Сам когда заболел кучу денег на лекарство потратил. Кому горе а кому прибыль. Хочу пожелать всем крепкого здоровья и не болеть. Ну а вакцинироваться думаю придется всем. Без этого сейчас никуда. ;)
 

HOWA

Слідопит
Шановні колеги мисливці, а що то було і є, в посланні пана Respekto за п'ятницю, о 10.16? Див. вище. Або скрін.
 

Вкладення

Останнє редагування:

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
Ну шо, генномодифицированные гуманоиды, выходи строиться по одному!
Кто тут против вакцинации, а?!
К тем ночью придет гадзилла из коллайдера и как начнет внедрять люциферазу посредством криптовалютной технологии.

 

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
///// систему Google заподозрили в диверсии против прививочной кампании в России. Так, в российской версии поисковика при вводе запроса «вакцинация это», сайт предложит в продолжение слова «зло», «геноцид», «чипирование». На английском ресурс поисковой системы выдаст информацию, что прививка рекомендована, полезна и помогает от коронавируса. Об этом сообщает "Рамблер". ////
:D
 
Зверху