Берци Джангли/Jungle Spike Protective USA, 43 розмір

Статус
Закрита.

Матфей

Снайпер
Продам берци Jungle Boots Spike Protective Panama (original), виробник: Spike Protective (USA), створені для Корпусу Морської Піхоти США (USMC). Матеріал: шкіра та балістичний нейлон Cordura®, підошва: Ro-Search Spike Protective. Особливість моделі: дуже легкі, дихаючі, швидковисихаючі, мають систему швидкої шнурівки, п'ята і носок посилені, підошва міцна і гнучка з захистом від проколювання стопи та надійним протектором, який легко очищається, також наявна дренажно-вентиляційна система, що забезпечує примусову циркуляцію повітря при ходьбі, перешкоджає проникненню води всередину при короткочасному зануренні черевика в воду і сприяє швидкому виведенню води назовні, у разі її потрапляння в черевик. Кордура - товста нейлонова тканина з особливою структурою нитки із водовідштовхувальним просоченням та поліуретановим покриттям. Черевики класу «Джангл» вперше почали застосовувати окремі частини та підрозділи ЗС США в часи Другої світової війни, але справжнім піком їхньої слави стала війна у В'єтнамі. Саме тропічні джунглі допомогли повною мірою оцінити переваги цих черевиків в умовах, для яких їх розробляли. Відмінно підходять і для нашого клімату.
Б/у в хорошому стані. Розмір 10R (43-43,5), довжина устілки 290х95мм.
Відправка будь-якою зручною для Вас службою доставки по передоплаті на картку Приват. Вартість доставки сплачує покупець.
Ціна 800 грн.
Відправка будь-якою зручною для Вас службою доставки по передоплаті на картку Приват. Вартість доставки сплачує покупець. Місце знаходження: м.Коломия, Ів.-Франківська обл., тел.о964136о47,о936228855.
DSCF5092.JPG DSCF5094.JPG DSCF5102.JPG DSCF5108.JPG DSCF5095.JPG DSCF5105.JPG DSCF5091.JPG DSCF5099.JPG
 
Статус
Закрита.
Зверху