Степанович 2
Снайпер
Так.
Слово "Бограч" - казан в якому вариться страва, - це переклад з угорської мови і не випадковий, тому що цей казан супроводжував угорців багато століть від Уралу до Карпатського Басейну. Бограч - це гуляш з гов'ядини, свинини або баранини, тушкований з додаванням великої кількості червоного солодкого молотого перцю. Бограч-гуляш ніколи не варять на плиті, а тільки на природі, коли збирається сім'я або друзі, тому це довгий процес, займає мінімум З години.
Слово "Бограч" - казан в якому вариться страва, - це переклад з угорської мови і не випадковий, тому що цей казан супроводжував угорців багато століть від Уралу до Карпатського Басейну. Бограч - це гуляш з гов'ядини, свинини або баранини, тушкований з додаванням великої кількості червоного солодкого молотого перцю. Бограч-гуляш ніколи не варять на плиті, а тільки на природі, коли збирається сім'я або друзі, тому це довгий процес, займає мінімум З години.